banner913
banner932
banner1012

KTKOD yönetimi, bayram yemeğinde buluştu

banner1020

banner974
KTKOD yönetimi, bayram yemeğinde buluştu

banner971

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği(KTKOD) yönetim kurulu üyeleri düzenledikleri bayram yemeğinde buluştular.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği başkanı Burçin Aliusta, yemek ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"KTKOD yönetim kadrosu olarak çok keyifli bir ortamda bayram yemeğinde buluştuk. Yönetim kadrosunun sadece 9 kişiden oluşmadığını, tüm alt kurullarıyla derneğimiz adına herkesin çalışması,üzerine düşeni yapması ve faydalı olması adına konuştuk.

Seçimlerde sadece isimlerin listelere yazılı kalmaması gerektiğini ve camiamızı daha da yüceltmek adına herkesin irili ufaklı fedakarlıklarda bulunması gerektiğini belirttik. Ne mutlu ki tüm kadromuzla birlikte el ele daha nice güzel işlere imza atacağımızın izlenimlerini elde ettik. Toplantımıza iştirak eden tüm yönetim kurulu dostlarıma yoldaşlarıma sonsuz teşekkür eder başta yönetim kadromun, üyelerimin ve tüm klasikseverlerin bayramını kutlar nice klasik dolu günler dilerim."
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.