banner913
banner932
banner1012

Klasikçilerimiz, Sırbistan’da

banner1020

Türkiye'nin tanıtılması amacıyla düzenlenen 14. Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisinde yer alan klasikçilerimiz Sırbistan'a ulaşırken, rallide KKTC'nin de tanıtımı yapılıyor

banner974
Klasikçilerimiz, Sırbistan’da

banner971

Almanya'dan yola çıkan 14. Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi (Europa-Orient) Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a ulaştı.
Türkiye'nin tanıtılması amacıyla düzenlenen ralliye dünyanın birçok yerinden amatör ve profesyonel ralli tutkunları katılıyor.
Kafileyi kabul eden Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, KKTC’de sona erecek rallinin, KKTC'nin de Avrupa ve dünyada tanıtımı açısından faydalı olacağını belirterek, "KKTC'nin tanıtılması milli bir dava. Ekonomik açıdan güçlendiği takdirde KKTC'nin bilinirliğinin etkisini artıracağını düşünüyorum." dedi.
Klasik ralliciler "Sırbistan'dan sonra Romanya, Bulgaristan ve Türkiye'ye, oradan da Gürcistan, İran ve tekrar Türkiye güzergahını izleyip, KKTC'de yarışı sonlandıracaklar."
Bu arada, 2019'un "Göbeklitepe Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla ralli teması da aynı ismi taşıyor. Ralliye katılan araçlar, üzerinde "Göbeklitepe" logosu ile seyahat ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.