banner913
banner932
banner1012

Klasikçiler, unutulmaz anlar yaşadı

banner1020

Üçüncü Concours Classica etkinliğinde katılımcılar, klasik otomobil tutkunları ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşadılar

banner974
Klasikçiler, unutulmaz anlar yaşadı

banner971

Üçüncü Concours Classica, Onar Village'de Oscar Group, Efes Pilsen, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü, TRNC Mercedes Benz Derneği ve Onar Village sponsorluğunda gerçekleşti.

Yaklaşık adet 40 klasik otomobilin katıldığı organizasyona, Güney Kıbrıs’tan da iştirak oldu. Jüri üyeleri arasında Türkiye’den İzmir klasik Otomobil Derneği Başkanı Murat Akarsu’nun da yer aldığı organizasyona halkın yoğun ilgisi de gözlerden kaçmadı.

Birbirinden güzel klasik otomobillerin, adeta güzellik yarışması katılımcısı edasıyla sergilendiği festival tadındaki organizasyon, hem katılımcılara hem klasik otomobil tutkunlarına hem de izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.