banner913
banner932
banner1012

Klasikçiler, en uzun ralliye hazırlanıyor

banner1020

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği yönetimi tarafından 3. Bosphore Card yarışı, Lefkoşa’da başlayıp, Mağusa’da sona erecek

banner974
Klasikçiler, en uzun ralliye hazırlanıyor

banner971

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) 21/23 Ekim tarihlerinde sezonun en kapsamlı ve en uzun rallisini düzenleyecek.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği yönetimi tarafından 3. Bosphore Card yarışı ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Değerli klasik severler ve üyelerimiz. 21/23 Ekim tarihlerini kapsayan günlerde derneğimiz değerli sponsoru Bosphore Card katkılarıyla sezon finali niteliğinde yılın en zor ve en uzun yarışını yapıyor.

21 Ekim Cumartesi sabahı Lefkoşa Golden Tulip Hotel'den start alacak olan klasiklerimiz, öğle molası için Mağusa'da bizlere ev sahipliği yapacak olan CityMall AVM'de duracak. Saat 13:00-14:30 arası CityMall AVM'de kısa bir sergi düzeninde olacak olan klasiklerimiz, aramızda olmak isteyen Mağusa bölgesindeki klasikseverleri de bekleriz.

Derneğimizin, CityMall işbirliğinde yapacağı organizasyona katılmak isteyen Mağusalı klasikseverler, Doğcan Kalkanel ve Metin Delideniz'e  ulaşıp bizlere katılabilirler."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.