banner913
banner932
banner1012

KKTOK’ta WRC gururu yaşanıyor

banner1020

KKTOK ekiplerinin de organizasyonunda yer aldığı Marmaris Rallisi, WRC takvimi içerisinde 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, "2018 WRC Türkiye de görev almayı hak ettik. ‘WRC'de görev alacağız dedik’ ve alacağız." açıklamasını yaptı

banner974
KKTOK’ta WRC gururu yaşanıyor

banner971

İzel İREM

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu(KKTOK) ekiplerinin de organizasyonunda yer aldığı Marmaris Rallisi, WRC takvimine alınmıştı.

13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Marmaris Rallisi'nin, WRC takvimine alınması ile ilgili açıklamalarda bulunan KKTOK başkanı Tigin Kişmir'in konu ile ilgili açıklamaları şöyle:

"2018 WRC takvimi resmi olarak açıklandı ve Türkiye, 13-16 Eylül 2018 tarihinde dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birine muhteşem doğal güzelliklerinin bulunduğu dağ ve denizin kucaklaştığı Marmaris'te ev sahipliği yapacak.

Geçtiğimiz hafta sonu WRC aday yarışı olarak gerçekleştirilen Marmaris rallisinde  KKTOK workteam olarak görev aldık. FIA ve WRC'nin tüm gözlerinin bu büyük organizasyonda olduğunu bilerek Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu biliyorduk. TOSFED Başkanı Serkan Yazıcı, yarışma direktörü Murat Kaya direktör yardımcıları Mahmut Ayverdi ve Öcal Zilanlı bizlere güvenerek yarışın birinci etabı olan Shakedown ve son etabı olan powerstage etaplarının sorumluluğunu verdiler. Bir kez daha kendilerine çok teşekkür ederim. Bizlere duyulan bu güveni başarıyla tamamlayarak 2018 WRC Türkiye de görev almayı hak ettik. "WRC'de görev alacağız dedik." ve alacağız. Her zaman söylediğim gibi birlikte hareket etmeyi başarabildiğimiz zaman bu işi bizden daha iyi yapan yoktur.

Ben bütün takım arkadaşlarıma benimle birlikte bu büyük sorumluluk isteyen görevi kabul ederek yola çıkan kardeşlerime abilerime ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Marmaris Rallisi'nde herkes mükemmel bir disiplin içerisinde takım ruhu ile hareket etti. Gergin olduğumuz anlarda bile disiplinimizden taviz vermeden takımdaşlığı bozmadan mükemmel bir iş çıkardınız. Hepinize tekrardan teşekkür ederim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.