banner913
banner932
banner1012

KKTOK, Kış Kupası düzenliyor

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu, 2017-18 ENL Global Kış Kupası, Sprint ve Kros yarış formatında Kış Kupası düzenliyor

banner974
KKTOK, Kış Kupası düzenliyor

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu, toplam 3 yarıştan oluşacak olan 2017-18 ENL Global Kış Kupası, Sprint ve Kros yarış formatında yapılacak.

Ralli Şampiyonası’nda verilen uzun arayı azaltmak ve genç pilotların deneyim kazanmalarını hedefleyen Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu bu şampiyona ile beraber arayı soğutmayacak. Homolege aranmaksızın çeşitli sınıfların olacağı şampiyonada ilk yarış 24 Aralık’ta, İKSAD'ın katkıları ile İnönü bölgesinde “Sinde Ralli Sprint” olarak gerçekleşecek. 

Kış Kupası’nda Sprint ek talimatı geçerli olacak olup en iyi zaman formatında yarış programı düzenlecek.Kış Kupası 2. yarışı 21 Ocak 2018’de, 3. yarışı 25 Şubat 2018’de gerçekleşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.