banner913
banner932
banner1012

KKTOK gözetmenleri eğitecek

banner1020

KKTOK, 2019 Kuzey Kıbrıs Rallisi öncesinde, 29 Nisan Pazartesi akşamı gözetmen semineri gerçekleştiriliyor

banner974
KKTOK gözetmenleri eğitecek

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK), 17-18-19 Mayıs'ta gerçekleştireceği 2019 Kuzey Kıbrıs Rallisi öncesinde gözetmen semineri gerçekleştiriliyor.

29 Nisan Pazartesi akşamı 19.00'da Lefkoşa Eziç Restaurant yanında bulunan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'nde (KTSYD) gerçekleşecek olan 2019 Ralli Şampiyonası Gözetmen Seminerine tüm gözetmenlerin ve gözetmen olmak isteyenlerin katılımı bekleniyor.

 Seminer kapsamında 17-18-19 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Kuzey Kıbrıs Rallisi'nde geçilecek etaplarla ilgili çalışma yapılacağı bildirilirken, ikinci etap çalışmalarının Türkiye'den gelecek olan FIA onaylı yetkililer tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirileceği kaydedildi.

Konuyla ilgili konuşan KKTOK Sportif Direktörü Canben Özpaşa, seminerde lisanslı hakemlere yeni lisansların da verileceğini, eski lisanslı hakemlerin ise lisans yükseltme planının yapılacağını kaydetti.

Özpaşa, sorunsuz organizasyonların temelinde güvenlik önlemlerinin hayati önemine de değinerek, gözetmenlerin ve gözetmen adaylarının eğitimine her daim önem gösterdiklerini kaydetti. Özpaşa, otomobil sporlarına gönül veren ve organizasyonlara aktif katılım sağlamak isteyen her bireye kapılarının açık olduğunu da belirtti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.