banner913
banner932
banner1012

Kişmir devam dedi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu başkanı Tigin Kişmir, olağan genel kurulda başkan adayı olarak üyelerden onay isteyeceğini açıkladı

banner974
Kişmir devam dedi

banner971

Soydan SAKALLI

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) başkanı Tigin Kişmir, olağan genel kurulda başkan adayı olarak üyelerden onay isteyeceğini açıkladı.

Kanal T'de yayınlanan Orhan Bayraktaroğlu'nun programına katılan Tigin Kişmir, Mart ayında düzenlenmesi planlanan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilip, göreve devam etmek istediğini açıkladı.

Kurum başkanlığında başarılı icraatlara imza atan Tigin Kişmir, başka başkan adayı çıkması halinde ise görevi devretmeye hazır olduğunu, çünkü seçimli bir genel kurulun, Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu'na zarar verebileceğini sözlerine ekledi.

Tigin Kişmir, Kış Kupası'nın, Şubat ayında tamamlanması ile birlikte Nisan ayında Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası'nın başlamasını planladıklarını da ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.