banner913
banner932
banner1012

Kıbrıslı ralliciler, Marmaris'te aynı takımda

Balkan Ralli Kupası‘nın final yarışı olan Marmaris Rallisi'nde Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum ralliciler yarışacak. Tigin Kişmir başkanlığındaki ekip de Marmaris Rallisi'nde görev alıyor. Mustafa Bulutoğluları - Nebil Öneral ile Alexandros Tsailaftos, TOKSPORT WRT adına yarışacaklar

banner974
Kıbrıslı ralliciler, Marmaris'te aynı takımda

banner971

Soydan SAKALLI

Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası‘nın final yarışı olan Marmaris Rallisi, 20-22 Ekim tarihleri arasında Muğla’da Ula ve Marmaris çevresinde gerçekleştirilecek.

Dünya Ralli Şampiyonası adayı olarak düzenlenecek organizasyona, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) tarafından atanan Avrupa’nın farklı ülkelerinden gözlemci ve yöneticiler ile WRC fabrika takımlarının mühendis ve yöneticileri de katılacak. Ekipler, bu yıl WRC’nin bir provası niteliğinde düzenlenecek olan Marmaris Rallisi’ne gelerek detaylı incelemelerde bulunup, 2018 için gerekli bilgileri toplayarak hazırlıklara başlayacaklar.

Ulusal klasmana katılan ekiplerle birlikte toplamda 48 otomobil ve 96 sporcunun katılacağı rallide, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs ve Güney Kıbrıs’tan da sporcular start alacak.

Türkiye adına yarışacak olan Kıbrıslı Türk rallicilerden Mustafa Bulutoğluları - Nebil Öneral ile Deniz Fahri - Barış Kalfaoğlu yarışta başarı arayacaklar. TOKSPORT WRT takımında yer alan Mustafa Bulutoğluları, Skoda Fabia RS sürecek. Deniz Fahri ise Ford Fiesta R5 ile yarışacak. TOKSPORT WRT adına yarışacak olan Kıbrıslı Rum rallici Alexandros Tsailaftos - Andonis Chrystomou, Mitsubishi Evo 9 ile yarışacak. KKTOK başkanı Tigin Kişmir başkanlığındaki ekip de Marmaris Rallisi'nin etap belirleme çalışmaları da dahil olmak üzere rallide görev alıyor. Tigin Kişmir ve Canben Özpaşa geçtiğimiz hafta Marmaris'e gidip, çalışmalara katkı koydular. KKTOK hakemlerinin de görev yapacağı rallide, toplamda 24 kişilik KKTOK ekibi görev üstlenecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.