banner913
banner932
banner1012

Kaçakbaflı, Karavezirler’e teşekkür etti

banner1020

2018 KKTC Drift Şampiyonası “En Genç” kategorisi birincisi Ali Kaçakbaflı, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e teşekkür ziyaret gerçekleştirdi

banner974
Kaçakbaflı, Karavezirler’e teşekkür etti

banner971

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) organize ettiği 2018 KKTC Drift Şampiyonası “En Genç” kategorisi birincisi Ali Kaçakbaflı, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i ziyaret etti. 
Drift yarışlarına verdiği destekten dolayı annesi Ebru Kaçakbaflı ile birlikte Başkan Ali Karavezirler’e nezaket ziyareti gerçekleştiren Ali Kaçakbaflı, Ali Karavezirler’e teşekkürlerini sundu. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ali Kaçakbaflı’yı, onu eğiten hocası İbrahim Yücebaş’ı ve her zaman yanında olan ailesini tebrik etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.