banner913
banner932
banner1012

İlk günün hızlısı Cevdet

banner1020

Çift Çıkışlı Cemsa Özel Etabında, Cevdet Alptürk ile Rauf Denktaş arasındaki mücadele nefes keserken, Cevdet Alptürk-Özden Yılmaz ikilisi bir saniye ile günün en hızlısı oldu. Ekipler bugün Görneç, Kalavaç ve Alayköy’deki etapları geçecekler

banner974
İlk günün hızlısı Cevdet

banner971

Limasol Sigorta Lefkoşa Rallisi Limasol Bankası önünden start aldı. Start seremonisi ardından ekipler Cemsa özel etabını geçti.

Oldukça yoğun seyirci kitlesiyle takip edilen Çift Çıkışlı Cemsa Özel Etabında eşleşmeler soluksuz izlendi. Özellikle son şampiyon Cevdet Alptürk ile 2017 Şampiyonu Rauf Denktaş arasındaki mücadele nefes keserken, Cevdet Alptürk-Özden Yılmaz ikilisi bir saniye ile günün en hızlısı oldu.

Lefkoşa Rallisi'nin ilk gününde ikinci Rauf Denktaş – Mehmet Mişon olurken, ikiliyi bir saniye farkla Fikri Macila - Doğa Koyuncu ikilisi izledi.

Limasol Sigorta Lefkoşa Rallisi bugün 6 özel etap geçilecek. Ekipler, 10.00-11.30 arası iki kez Görneç, 12.00 - 13.30 arası iki kez Kalavaç ve saat 15.30-17:00 arası iki kez de Türkeli’deki Aktepe etaplarını geçecekler. Ralliciler 17.00’de Limasol Türk Kooperatif Bankası önünde finiş görecek.
Seyirci Noktaları

ÖE AKTEPE SEYİRCİ NOKTASI 1

ZET Karting’i geçtikten sonra Türkeli çemberinden sağa dönüp 1.70 km ilerledikten sonra yolun sağından toprağa iniş yapıp 1.20 km boyunca etabı takip ettiğiniz zaman seyirci noktasına ulaşmış olacaksınız.

ÖE AKTEPE SEYİRCİ NOKTASI 2

ZET Karting’i geçtikten sonra Türkeli çemberinden sağa dönüp askeri nizamiyeyi bulana kadar ilerleyin. Nizamiyeyi bulduğunuzda seyirci noktasına ulaşmış olacaksınız. 

ÖE GÖRNEÇ SEYİRCİ NOKTASI 1

Serdarlı Ejder Petrol yanından sola dönüp Görneç istikametine doğru ilerleyip Özdilek Market’ten yine sola Görneç istikametine doğru ilerleyin.Görneç futbol sahasının yanından devam edin. Etabın startını bulduğunuzda seyirci noktasına ulaşmış olacaksınız.

ÖE GÖRNEÇ SEYİRCİ NOKTASI 2

Girne dağ yolundan Alevkayası istikametine doğru ilerleyip piknik alanına geldiğiniz zaman sağ tarafta bulunan Orman Dairesi binasını bulduğunuzda seyirci noktasına ulaşmış olacaksınız.

ÖE KALAVAÇ SEYİRCİ NOKTASI

Kalavaç köy kahvehanesinden düz devam edip toprağa indikten 1 km sonra seyirci noktasına ulaşmış olacaksınız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.