banner913
banner932
banner1012

Ekiplerimiz, Marmaris Rallisi'ne hazır

banner1020

KKTOK Başkanı Tigin Kişmir’in etap sorumluluğu görevini yürüteceği Marmaris Rallisi'nde KKTOK hakemleri de çeşitli görevler alıyorlar. Bugün başlayacak olan rallide yarışacak olan rallicilerimiz Mustafa Bulutoğluları-Nebil Öneral ve Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ise test sürüşlerini tamamladı

banner974
Ekiplerimiz, Marmaris Rallisi'ne hazır

banner971

Marmaris'te 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Marmaris Rallisi ayrıca 2018 yılında aynı bölgede düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonası’nın bir provası niteliğini de taşıyor.
Marmaris Rallisi'nde Shakedown ve Power Stage etaplarını KKTOK hazırlayıp gerçekleştirecek. KKTOK Başkanı Tigin Kişmir’in etap sorumluluğu görevini yürüteceği organizasyonda KKTOK hakemleri de çeşitli görevler alacak.
Ülkemizden Mustafa Bulutoğluları-Nebil Öneral ve Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu ekiplerinin de start alacağı organizasyon Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından organize ediliyor. Yaklaşık 205 kilometre uzunluğundaki toprak zeminli 13 özel etaptan oluşan rallide ekipler, iki gün boyunca 610 kilometre kat edip 22 Ekim Pazar günü saat 16.30’da 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda zorlu ralliyi tamamlayacaklar.
Marmaris Rallisi'nde start alacak olan ekiplerimizden Mustafa Bulutoğluları -Nebil Öneral ikilisi ile Deniz Fahri -Barış Kalfaoğlu ikilisi Marmaris'de test sürüşlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.