banner913
banner932
banner1012

Dört günlük Afrodisia heyecanı tamamlandı

banner1020

“Magic Touch Afrodisia Cyprus Ralli-Raid 2018” off road yarışı zorlu 4 günün ardından tamamlandı. Ralli, Raid ve Macera kategorilerinde birinciler belirlenirken, 300 kilometresi özel etap, toplamı 700 kilometrelik yarışı, Soyer Arseven-Hasan Reyhan ikilisi kazandı

banner974
Dört günlük Afrodisia heyecanı tamamlandı

banner971

Kyrenia Off Raod Derneği (KYOFF) tarafından bu yıl beşinci kez organize edilen “Magic Touch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2018” dün geçilen 2 etap sonrası tamamlandı.

İlk gün Yusuf Hüdan Seyirci Özel Etabı ile başlayan yarışın ikinci gününde ekipler Karpaz yarım adası bölgesinde mücadele ettiler. Üçüncü gün İskele Sınırüstü, Geçitkale ve Akdoğan arasında hazırlanan 5 etapta sürerken, dün ekipler Akdeniz bölgesinde 50 kilometrelik etabın ardından yeniden Yusuf Hüdan Seyirci Özel Etabı’nı geçerek finiş gördüler.

Yaklaşık 300 kilometrelik özel etap ve toplamı 700 kilometre olan 4 günün ardından Ralli, Raid ve Macera kategorilerinde birinciler belirlendi. Yarışın ikinci gününde ralli kategorisi liderliğine yükselen Soyer Arseven-Hasan Reyhan ikilisi yarışı kazanmayı başarırken, Türkiye’den yarışa katılan Mert Becce-Tuvana Sayar ikilisi ikinci olan ekip oldular. 4 ekip arasında çok büyük çekişmeye sahne olan podyum mücadelesinde sadece 6.4 saniye farkla Halim Kahveciler-Ramadan Uzun ikilisi üçüncü olurken, 26 saniye farkla Musa Ersoy-Ramadan Kıral ikilisi podyumu kaçıran ekip oldular.

Raid kategorisinde Sönmez- Yücel ikilisi ilk sırada

Ekiplerin yön bulma becerisine dayalı ve organizasyon tarafından verilen güzergahı en az hata ile tamamlamaya dayalı olan raid kategorisinde ise son gün sonunda elde edilen derecelerle Levent Sönmez-Yakup Yücel ikilisi ilk sıraya yerleşen ekip oldular. Onları Gökhan Onurlu-Efe Özhakkı ikilisi takip ederken, büyük çekişmeye sahne olan üçüncülük mücadelesinde galip ayrılan ekip Muzaffer Yemen-Mustafa Yemen ikilisi oldu. Verilen güzergahı, verilen hız ortalamasıyla geçmeye çalışarak ideal süreye yaklaşmaya dayalı olan macera kategorisi UTV sınıfında ise Edim Macila-Eser Harper ikilisi birinci, ATV sınıfında Sona Singh birinci ve motosiklet sınıfında Özmert Ersin birinci oldular.

Yarış sonunda Magic Plus önünde yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupaları Magic Touch Direktörleri Özlem Özbekoğlu Eminoğlu ile Mehmet Eminoğlu, KYOFF Başkanı Hakan Denizalp, KKOK Başkanı Zeki Topcu, Başbakan Tufan Erhürman’ın özel kalem müdürü Mustafa Ergüven tarafından takdim edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.