banner913
banner932
banner1012

Denner, Çocuk’a nazire yaptı

banner1020

Şeker Sigorta 2017 Tırmanma Şampiyonası’nda sezonun son yarışı Mersinlik’te yapıldı. Yarış öncesi şampiyonluğunu garantileyen Deniz Denner, ezeli rakibi Mehmet Çocuk’un önünde yarışı kazanarak şampiyonluğu yarış zaferiyle taçlandırdı

banner974
Denner, Çocuk’a nazire yaptı

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından organize edilen Şeker Sigorta 2017 Tırmanma Şampiyonası’nda sezonun son yarışı, Mersinlik’te yapıldı.

Mersinlik köy çıkışından başlayan ve 2.7 kilometre uzunluğundaki Mersinlik parkurunda yapılan yarışta 10 ekip mücadele etti. Yarış öncesi şampiyonada lider durumda bulunan Deniz Denner, en yakın rakibi Doğa Koyuncu yarışa kayıt yaptırmayınca şampiyonluğunu garantilemiş olarak yarışa başladı. Yarışta da en iyi dereceyi elde ederek zirvede yer alan Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi, co-pilotlarda Ömer Topcu’nun da mutlu sona ulaşmasıyla bu zaferi taçlandırmış oldular. Sezonun üçüncü yarışında aracı yetişmediği için farklı bir araçla start alan ve istediği performansı sergileyemeyerek şampiyonluk şansını yitiren Mehmet Çocuk-Melih Pastırmacı ikilisi ise final yarışında araçlarıyla start almalarına rağmen araç mekanik arıza ile performansını ortaya çıkaramadı. Farklı bir şekilde ikinci olan Çocuk-Pastırmacı ikilisi hem yarışı, hem şampiyonayı ikinci sırada tamamlamış oldular. Üçüncü sırada yer alan ekip ise Ahmet Debreli-Tunç Derebey ikilisi oldu.

Yarışta dördüncü sırayı, Güney Kıbrıs’tan yarışa katılan Grigoris Argyrou-Methodios Argyrou ikilisi elde ederken, beşinci Ahmet Esendağlı-Harun Çakır ikilisi, altıncı Ahmet Bağrıaçık-Eray Karmaner ikilisi, yedinci Tankut Yiğithan-Erkut Yiğithan ikilisi ve sekizinci sırayı Önem Biçentürk-Hüseyin Ayrılmazkardeşler ikilisi elde etti. Tırmanma şampiyonasının başarılı ekiplerinden Kemal Topcuoğlu-Orçun Yırık ikilisi ile Eray Özvurulmuş-İzem Özvurulmuş ikilisi küçük kazalar yaparak yarış dışı kalan ekipler oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.