banner913
banner932
banner1012

Denizalp başkanlığı bıraktı

banner1020

Kyrenia Off Road Derneğin’de (KYOFF) başkan Hakan Denizalp, görev süresinin dolmasının ardından başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı

banner974
Denizalp başkanlığı bıraktı

banner971

Kyrenia Off Road Derneğin’de (KYOFF) Hakan Denizalp depremi yaşanıyor. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı organizasyonlar ile KKTC Off Road yarışlarına adeta çağ atlatan ve oldukça büyük organizasyonlara imza atan KYOFF başkanı Hakan Denizalp görev süresinin dolmasının ardından başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı düzenlenen KYOFF Şampiyonlar Gecesinde, hem yönetime hem de sporculara yönelik yaptığı konuşmasında aday olmayacağını açıklayan Denizalp’in bu açıklaması motor sporları severleri ve off road sporuna gönül verenler arasında adete deprem etkisi yarattı. Hakan Denizalp, bu kararı almasındaki en önemli nedenin KYOFF yönetiminde yeni kişilerin de dahil olmasını istemesinden dolayı olduğunu belirtirken, etrafta çıkan görüş ayrılıkları konusunda da açıklama yaptı. Başkan Denizalp bu konuda, “Her kurumda görüş ayrılıkları olabilir bu durum gelişmeyi sağlar. Bugüne kadar bu konuları tartışarak çözdük ve net olduk. Bu bundan sonrada böyle olacaktır.” ifadelerini kullandı.

KYOFF Başkanı Hakan Denizalp’in açıklamalarının tam metni ise şöyle;

DENİZALP: İLKELERE VE DEĞERLERİNİZE SAHİP ÇIKIN

“Değerli arkadaşlar,üyeler ve kıymetli misafirler. 2018 yılı şampiyonlar gecemize hoşgeldiniz. Her birinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sizlere şimdiye kadar alışılagelmiş konulardan, farklı içerikli bir mesajımı iletmek istiyorum. Görev sürem dolduğu için, KYOFF yönetim kurulu başkanlığından ayrılıyorum. Yeniden aday olmayacağım. Bu kararı vermemin sebebi üyesi olduğum KYOFF yönetiminde yeni arkadaşlarımın, dahil olmasını istememdir.

Aramızda tabiki görüş ayrılıkları olabilir. Tabii ki bunları tartışabiliriz. Ama önemli olan net olmaktır. KYOFF’da bugüne kadar hep bunu yaptık. Bundan sonra da böyle devam edecek.

Bundan sonra bayrağı taşıyacak olan, değerli arkadaşlarıma bütün gücünüz ve içtenliğiniz ile destek olmanızı bekliyorum. Başkanınız olarak bana göstermiş olduğunuz yakınlığı ve güveni hiçbir zaman unutmayacağım. Sizlere son sözüm birlikte oluşturduğumuz ilkelere ve değerlerinize sahip çıkmaya devam etmenizdir.

Yıllar geçtikçe bizim gibi derneklerin, evrim geçirmesini ve güçlendirmenin asla bir kişi ile olmadığını öğrendim, başarı geçmişinize dayanmak ve geleceğimiz için bir sonraki lider grubunu hazırlamak ile ilgilidir. Bu lider grubu da böylesine bir sorumluluğu, çok daha iyi yerlere taşımalıdır. Motor sporları faaliyetlerine derneğimizin koymuş olduğu katkı oldukça yüksek noktalara gelmiştir. Yaptığımız her organizasyona yüreğimizi koyduk, zamanımızı zevk ve keyifle harcadık. Gerek yurt içi gerekse yurt dışında katılmış olduğumuz organizasyonlar ile KYOFF’yi iyi bir noktaya taşıdık. Ama bu yeterlimi tabii ki de değildir.

Başarı asla garanti edilmez. İşi daha iyiye taşımak için değiştirme fırsatı yakalayarak her geçen gün ve her yıl kazanılmalıdır.

Hakan Denizalp olarak üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum, birlikte çalıştığım yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Görev aldığım süre zarfında başardığımız birçok işi, arkadaşlarım ile birlikte aklın ve emeğin başarısı ile başardık.

Bu aileden kopmak değil bu bir bayrak devir teslimidir. Kalbimin hep sizlerle olacağını ve kendimi bu camianın bir parçası olarak göreceğimi bilmenizi isterim. Bundan sonra da yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilerim. İşiniz hep rast gitsin hoşcakalın.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.