banner913
banner932
banner1012

Deniz fahri podyumda

Kuzey Kıbrıs Rallisini kazanan Deniz Fahri, Eskişehir Rallisinde birçok yarışta olduğu gibi yine üçüncü olurken, önemli bir başarıya daha imza atıp podyuma çıktı. Diğer temsilcilerimiz Bora Manyera-Cem Çerkez ikilisi ise onuncu oldular

banner974
Deniz fahri podyumda

banner971

Soydan SAKALLI

Eskişehir’de 13-15 Haziran taraihleri arasında yapılan ve Balkan Ralli Şampiyonasına da puan veren Eskişehir Rallisine 5 araçla katılan BC Vision Takımı adına yarışan rallicilerimiz Deniz Fahri-Bahadır Gücenmez ve Bora Manyera-Cem Çerkez yarışta finiş gördüler.

Skoda Fabia R5 ile yarışan Deniz Fahri-Bahadır Gücenmez ikilisi genel klasman ve Sınıf 2 üçüncüsü olarak tamamlarken, Bora Manyera-Cem Çerkez genel klasman onuncusu oldu.

Takımın 5 aracı da başarılı derecelerle finish görürken, Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı genel klasman ikincisi ve Sınıf 2 ikincisi olarak yarışı tamamladı. BC Vision Takımı, takımlar sırlamasında, ilk iki yarışta olduğu gibi bu yarışta da 1. oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.