banner913
banner932
banner1012

Büyük Ralli için iddialaştılar

banner1020

Girne bölgesinde gerçekleştirilecek olan Büyük Ralli'de, Hamitköylü yarışçılar Mehmet Karaoğlan ile Mehmet Çocuk arasında büyük rekabet yaşanacak. Her 2 pilot da şimdiden birbirlerini geçme konusunda iddialaştılar

banner974
Büyük Ralli için iddialaştılar

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) organize ettiği, 2017 Şeker Sigorta Ralli Şampiyonası’nın beşinci ayağı, “Gülgün Süt Ürünleri Rallisi'ne 19 ekip katılacak.

2017 Şeker Sigorta Ralli Şampiyonası’nda yarışacak olan Hamitköylü ralliciler Mehmet Karaoğlan ile Mehmet Çocuk arasında ayrı bir rekabet yaşanıyor. Her 2 rallici de Büyük Ralli'de birbirlerini geçme konusunda iddialaştılar. 1.5 katsayı üzerinden yapılacak yarışa Ömer Yıldız'dan satın aldığı Mitsubishi EVO9 ile katılacak olan Mehmet Karaoğlan ile Tırmanma Şampiyonası'ndaki arabasını kullanacak olan Mehmet Çocuk, yarışta hem birbirlerini geçmeye, hem de yarışı üst sıralarda bitirmeye çalışacaklar.

22 Eylül Cuma akşamı Girne’de yapılacak seromonik start ile başlayacak rallide ekipler Girne Limanı çevresinde hazırlanacak parkuru iki kez geçecekler. Cumartesi günü Karaağaç ve Serdarlı Etaplar'ı geçilecek. Ekipler, Pazar günü ise Tirmen, Görneç ve Ergenekon Etaplar’ında yarışacaklar.

Büyük Ralli için Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu bugün Girne Dome Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.