banner913
banner932
banner1012

Bulutoğluları zafere sürdü

banner1020

ENLGLOBAL Kış Kupası, Çatoz Ralli Sprint ile tamamlanırken, Mustafa Bulutoğluları – Selio ikilisi yarışı kazanarak, Kış Kupası’nın da şampiyonu oldular

banner974
Bulutoğluları zafere sürdü

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun ENL Global katkılarıyla düzenlemiş olduğu, 2017-2018 Kış Kupası Sprint Şampiyonası üçüncü yarışı; ENLGLOBAL Çatoz Ralli Sprint - 18 aracın katılımıyla gerçekleşti ve Kış Kupası tamamlanmış oldu.

Çatoz ’un hafif serin fakat güneşli ve güzel havası eşliğinde bölgeden büyük izleyici katılımının olduğu 2017-2018 Kış Kupası Sprint Şampiyonası üçüncü ve son yarışı 6,0 km’lik Sprint Yarışı; Deneme geçişi, ilk geçiş ve ikinci geçiş olmak üzere 3 kere geçilerek tamamlandı. Çekişmeli geçen yarışı Mustafa Bulutoğluları – Selio ikilisi kazandılar. Bu yarışın kazanılmasıyla birlikte Mustafa Bulutoğluları 2017-2018 Kış Kupası Şampiyonu oldu. Co-Pilotlarda ise Şampiyon İbrahim Kara oldu.

ENL GLOBAL katkılarıyla Çatoz’da gerçekleşen 2017-2018 Kış Kupası son yarışında Sınıf N’de birinci Cahit Yetkili – Harun Çakır, Sınıf 4’de birinci Halil Mulla – İbrahim Kara, Sınıf 2’de Cevdet Alptürk – Mustafa Yücener, Sınıf 1’de Mustafa Bulutoğluları – Selio, T1’de Ahmet Esendağlı – Veli Esendağlı, T2’de Serhat Karaoğlan-İsmail Karataç, Kadın Co-Pilotlarda Yasemin Kamiloğlu ve Gençlerde Cevdet Alptürk- Münür Taçoy birinci oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.