banner913
banner932
banner1012

Bulutoğluları: Hayallerim gerçek oldu

banner1020

Marmaris Rallisi üçüncüsü Mustafa Bulutoğluları, “Organizasyon harikaydı. Bu güne kadar katıldığım en iyi yarıştı. Rüyalarımda hep ilk 3’e girmeyi hayal ederdim. Rüyalarım gerçek oldu.” açıklamasını yaptı

banner974
Bulutoğluları: Hayallerim gerçek oldu

banner971


Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı göreve geldiği ilk yıl yapılan Marmaris Rallisi’nin organizasyonu ile WRC’nin tekrar Türkiye döneceği sinyalini verdi.
Marmaris Rallisi’nin organizasyonunda tüm ekip olarak müthiş bir iş başardıklarına vurgu yaparak, “Bu yarış WRC için eksiklerimizin olup olmadığını kontrol etmek için bir fırsat oldu. Başarılı bir yarıştı. Tüm ekip müthiş bir iş başardık. Türkiye şampiyonu olan Burak ve Balkan şampiyonu olan Orhan’ı kutluyorum. 3. olan Kıbrıslı kardeşimiz Mustafa’yı da kutluyoruz. Yarışçılarımızın çok daha iyi işler başaracağına inancım tam” dedi.
Bulutoğluları: Sonuçtan mutluyum
Skoda Fabia R5 ile yarışan Kıbrıslı ralli pilotu Mustafa Bulutoğluları ise Marmaris Rallisi’nde gösterdiği performans ile göz doldururken, co-pilotu Nebil Oneral ile çok başarılı bir yarış çıkararak, genel klasman üçüncüsü olmuşlardı. 
Bulutoğluları yarış sonunda duygularını şöyle anlattı: “Organizasyon harikaydı. Bu güne kadar katıldığım en iyi yarıştı. Rüyalarımda hep ilk 3’e girmeyi hayal ederdim. Rüyalarım gerçek oldu. İlk defa Skoda ile yarıştım. Sonuçtan son derece mutluyum.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.