banner913
banner932
banner1012

Boralı BC Vision, Türkiye şampiyonu

banner1020

BC Vision Takımı adına yarışan temsilcilerimiz Bora Manyera-Cem Cerkez ikilisi, Ford Otosan Kocaeli Rallisini 4. tamamlayarak takımlarının sezonu 2019 Türkiye Takımlar Şampiyonu olarak tamamlanmasına büyük katkı yaptı

banner974
Boralı BC Vision, Türkiye şampiyonu

banner971

Türkiye Ralli Şampiyonası 2019 sezonunun 6'ncı yarışı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi, geçtiğimiz hafta sonu tamamlanmıştı. Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasına da puan veren Kocaeli Rallisinde ekibimiz Cevdet Alptürk – Murat Yücener ikilisi üçüncü olmuşlardı.

Türkiye Ralli Şampiyonasında BC Vision Takımı adına yarışan temsilcilerimiz Bora Manyera-Cem Cerkez ikilisi ise Ford Otosan Kocaeli Rallisini 4. tamamlayarak takımlarının sezonu 2019 Türkiye Takımlar Şampiyonu olarak tamamlanmasına büyük katkı yaptı.

Ford Otosan Kocaeli Rallisinde 2 gün süren yarışları genel klasmanda Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikilisi birinci tamamlamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.