banner913
banner932
banner1012

Alptürk hızlı başladı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Rallisi'nde ilk gün sonunda birinciliğe Ford Fiesta S2000 ile yarışan Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener ikilisi oturdu

banner974
Alptürk hızlı başladı

banner971

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun Gülgün Süt Ürünleri’nin ana sponsorluğunda düzenlediği, 2018 Kuzey Kıbrıs Rallisi'nde ilk gün Shakedown özel etabı ve Girne şehir içi etabıyla tamamlandı.

Shakedown etabı’nın en hızlısı BC Vision Motosport takımı’ndan Burak Çukurova ve Vedat Bostancı ikilisi olurken, binlerce kişinin izlediği Girne etabının birincisi Ford Fiesta S2000 ile Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener ikilisi oldu. Burak Çukurova günü ikinci, Deniz Fahri ise üçüncü tamamladı. Rallide bugün Tirmen ve Esentepe (Çeşme9 etapları geçilecek. Tirmen1 saat 12:10'da, Esentepe1 ise saat 12:58'de geçilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.