banner913
banner932
banner1012

Afrodisia’da finale doğru

banner1020

"Kyrenia Off Raod Derneği (KYOFF) tarafından organize edilen “Magic Touch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2017”de ikinci gün tamamlandı. Final öncesi rallide Macila-Gürsesler ikilisi, raidde ise Gören-Dedeoğlu ikilisi lider

banner974
Afrodisia’da finale doğru

banner971

Ülkemizin en büyük ve en zorlu motorsporları organizasyonlarından biri olan Afrodisia Rally-Raid’de geçilen üç uzun etabın ardından ikinci gün tamamlandı. Lapta gençlik kampından başlayan büyük maceranın ikinci gününde ekipler ilk olarak Kozan-Geçitköy-Akdeniz üzerinden 53 kilometrelik “Sur” etabını geçtiler. Daha sonra Akdeniz-Kılıçarslan-İkidere-Kalkanlı üzerinden 47 kilometrelik “Kralın Toprakları” etabının geçilmesinin ardından ekipler günün son etabı olan 30 kilometrelik “Yüksek Bahçe” etabını Kalkanlı-Akdeniz-Güzelyurt üzerinden geçtiler ve Lapta Gençlik Kampı’nda günü tamamladılar.

İki kategori üzerinden yapılan yarışın Ralli kategorisinde 11 ekip kamp alanına ulaşmayı başarırken, güzergah ve hız cezalarının eklenmediği resmi olmayan derecelere göre ikinci günü, Göksel Macila-Doğu Gürsesler ikilisi ilk sırada tamamladı. Zühtü Cumalıgil-Eraslan Ergün ikilisi ikinci sıraya yükselmeyi başarırken, Musa Ersoy-Kader Hacıabitoğlu ikilisi ise üçüncü sırada günü tamamladı.9 ekibin mücadele ettiği raid kategorisinde ise yine resmi olmayan derecelere göre Atilla Gören-Devrim Dedeoğlu ikilisi ilk sırada, Mehmet Akkılıç-Rıdvan Bayraktaroğlu ikilisi ikinci ve Gökhan Onurlu-Ramadan Kıral ikilisi üçüncü sırada yer aldı.

Sportif direktörlüğünü Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün yaptığı yarışın son gününde bugün ekipler 81 kilometrelik “Magic Touch Ejderha Kayası” etabını geçecekler. Yarışma formatı gereği etap güzergahları açıklanmazken, seyircilerin 09.00’dan itibaren Koruçam-Sadrazamköy anayolu üzerinden yarışı takip edebilecekleri açıklandı. Yarışın ödül töreni ise 17.30’da Girne Magic Touch önünde yapılacak.

Ralli Geçici Neticeler:

#

Gr.

Pilot

Co-Pilot

1

T2

Göksel Macila

Doğu Gürsesler

2

T2

Zühtü Cumalıgil

Eraslan Ergün

3

T2

Musa Ersoy

Kader Hacıabitoğlu

4

T2

Niyazi Bedel

Hasan Güney

5

T1

Orhun Mevlit

Turgut Barış

6

T2

Serkan Bolçocuk

Mehmet Kasımoğlu

7

T2

Cem Aytaç

Hasan Uzun

8

T2

Cemal Arsal

Ahmet Buzlukçuoğlu

9

T2

Yusuf Hüdan

Hasan Reyhan

10

T2

Ömer Yıldız

Levent Sönmez

11

T2

Halim Kahveciler

Ramadan Uzun

Raid Geçici Neticeler:

#

No

Pilot

Co-Pilot

1

207

Atilla Gören

Devrim Dedeoğlu

2

205

Mehmet Akkılıç

Rıdvan Bayraktaoğlu

3

201

Gökhan Onurlu

Ramadan Kıral

4

206

Bereket Bereketligil

Rifat Tuğsal

5

209

Hilmi Çelebioğlu

Berkcan Doğan

6

204

Muzaffer Yemen

Mustafa Yemen

7

203

Üstün Dedeoğlu

Hüseyin Nuri

8

202

Sander Kahveciler

Eser Sulo

9

208

Panos Phanoloutis

Panos Phanoloutis

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.