banner913
banner932
banner1012

Afrodisia heyecanı tamamlandı

banner1020

Magic Touch Afrodisia Cyprus Rally-Raid 2017, tamamlandı. Yarışı ralli kategorisinde Niyazi Bedel-Hasan Güney ikilisi, raid kategorisinde ise Gökhan Onurlu-Ramadan Kıral ikilisi kazandı. Niyazi Bedel-Hasan Güney ve Gökhan Onurlu-Ramadan Kıral, kategorilerinde sezonun da şampiyonları oldular

banner974
Afrodisia heyecanı tamamlandı

banner971

Kyrenia Off Raod Derneği (KYOFF) tarafından Afrodisia Rally-Raid, bu yıl dördüncü kez, Magic Touch sponsorluğunda yapıldı. 4 günlük bir program ile organize edilen ve yaklaşık 520 kilometrelik 7 etabı içeren Afrodisia 2017, dün geçilen etabın ardından Girne’de bulunan Magic Touch önünde son buldu.
Lapta Gençlik kampından başlayan yarışın son gününde ekipler, Sadrazamköy-Koruçam-Akdeniz-Kumköy-Aydınköy üzerinden 80 kilometrelik organizasyonun en uzun etabını geçerek finişe ulaştılar. İki kategori üzerinden yapılan yarışın Ralli kategorisinde 11 ekip finişe ulaşmayı başarırken, birinci, son gün yaptıkları atak ile Niyazi Bedel-Hasan Güney ikilisi oldu. İkinci Orhun Mevlit-Turgut Barış ikilisi olurken, yarışın büyük bölümünü lider götüren Göksel Macila-Doğu Gürsesler ikilisi son etapta zaman kaybederek üçüncü oldu. Raid kategorisinde ise 7 ekip finişe ulaşırken, birinci Gökhan Onurlu-Ramadan Kıral ikilisi oldu. İkinci Muzaffer Yemen-Mustafa Yemen ikilisi olurken üçüncü sırada yer alan ekip Bereket Bereketligil-Rifat Tuğsal ikilisi oldu. 
Yarış sonunda Kyrenia Off Road Derneği 2017 sezonu tamamlandı. Sezonu ralli kategorisinde Niyazi Bedel-Hasan Güney ikilisi şampiyon olarak tamamlarken, raid şampiyonu Gökhan Onurlu-Ramadan Kıral ikilisi oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.