banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu Koleji özel çocuklarla bowlingte buluştu

banner1020

Algım Özel Eğitim Merkezi önderliğinde Yeşilyurt Özel Eğitim, Lefkoşa İş Eğitim Merkezi ve Yakın Doğu Kolejinin de katılımıyla Küçükkaymaklı Lemar Bowling Salonun’da 3. Bowling Turnuvası düzenlendi

banner974
Yakın Doğu Koleji özel çocuklarla bowlingte buluştu

banner971

Algım Özel Eğitim Merkezi önderliğinde Yeşilyurt Özel Eğitim, Lefkoşa İş Eğitim Merkezi ve Yakın Doğu Kolejinin de katılımıyla Küçükkaymaklı  Lemar Bowling Salonun’da 3. Bowling Turnuvası düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, KKTC Telsim sponsorluğunda gerçekleşen bowling turnuvası öğrencilerin yeni yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildiği bildirildi.

Yakın Doğu Koleji  öğretmenlerinden Pınar Savun’un koordine ettiği turnuvada, Yakın Doğu Koleji olarak özel çocuklarla sene başından beri yapılan etkinliklere bir yenisinin daha eklenmesinin mutluluğunu yaşadıkları belirtildi.  

Pınar Savun; "Amacımız Yaşadığımız Toplumda Bir Farkındalık Yaratmak Öğrencilerimize Dayanışmanın, Bir Olmanın, Sevgi Ve Saygının Önemini Aşılamak"

Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması, farklı arkadaşlıklar edinmesi ve eğlenme imkanı bulmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Savun, yaşadığımız toplumda bir farkındalık yaratmak, Yakın Doğu Koleji öğrencilerine dayanışmanın, bir olmanın, sevgi ve saygının önemini aşılamak farklılıklarımızla kabul görmenin önemini kavratmak amacıyla gerçekleştirilen  bu tür etkinliklerde Yakın Doğu Koleji olarak her zaman var olacaklarını vurguladı.

30 Aralık 2016 Cuma günü yine Algım Özel Eğitim Merkezi’yle bir yılbaşı etkinliği düzenlediklerini belirten Pınar Savun, 2017'de de öğrencilerini özel öğrencilerle buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Düzenlenen bowling turnuvası sonucunda: Lefkoşa İş Eğitim Merkezi birinci, Algım Özel Eğitim Merkezi ikinci, Yeşilyurt Özel Eğitim üçüncü olurken Yakın Doğu Kolejine de özel onur ödülü verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.