banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu Koleji Öğrencisi Şanel Özkan’ın büyük başarısı

banner1020

Yakın Doğu Koleji 12. sınıf GCE A-Level öğrencilerinden Şanel Özkan, 140’tan fazla öğrencinin mülakata katıldığı ve sadece 16 öğrencinin kabul gördüğu uluslararası prestiji olan ‘Benjamin Franklin Summer Intitute’ 2016 bursunu kazandı

banner974
Yakın Doğu Koleji Öğrencisi Şanel Özkan’ın büyük başarısı

banner971

Yakın Doğu Koleji  12. sınıf GCE A-Level öğrencilerinden  Şanel Özkan, 140’tan fazla öğrencinin mülakata katıldığı ve  sadece 16 öğrencinin kabul gördüğu uluslararası prestiji olan ‘Benjamin Franklin Summer Intitute’ 2016  bursunu kazandı.

Şanel Özkan aynı zamanda 2016 yılında  ‘Cyprus Friendship’ bursundan da kabul görerek, Amerika’nın New Hampshire, New York ve Boston şehirlerinde  liderlik özelliklerinin geliştirildiği, grup aktiviteleriyle sorunlara çözüm üretildiği ve  gönüllü projelerde yer aldığı sosyal sorumluluk  projelerinde  Yakın Doğu Kolejini  başarıyla temsil etti.

Queen Mary Üniversitesi’nde Tıp Öğrenimi Görmek Üzere Mülakata Davet Edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, hem akademik hem de sosyal başarılarıyla Yakın Doğu Kolejinin aynası olan öğrenci, Birleşik Krallığın en prestijli tıp fakültelerinden olan Queen Mary Üniversitesinde tıp dalında öğrenim görmek üzere başvuruda bulunarak, 2564 aday arasından gösterdiği akademik yeterlilik ile  mülakata katılmak üzere davet edilen 800 kişi arasında yer aldığı bildirildi..

Disiplin ve Özveri Başarının Anahtarı... 

Yakın Doğu Koleji İdaresi öğrencilerinin göstermiş olduğu başarı ile ilgili yaptığı açıklamada, Şanel Özkan’ın disiplinli ve özverili çalışan, aldığı görevleri hatasız gerçekleştiren ve sorumluluklarını son derece iyi  bilen örnek bir öğrenci olduğunu belirtti. Bu başarının beklenilen ve hak edilen bir sonuç olduğunu ifade eden okul idaresi ve öğretmenler öğrencileriyle gurur duyduklarını, Şanel Özkan’ın kariyerinde de çok iyi yerlere geleceğini, bu başarıların henüz başlangıç olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.