banner913
banner932
banner1012

Telsim 5. Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın Finali 18 Mayıs’ta

banner1020

Telsim 5. Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın Finali 18 Mayıs’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak

banner974
Telsim 5. Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın Finali 18 Mayıs’ta

banner971

 Telsim’in Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği “Freezone 5. Liselerarası Müzik Yarışması”, 18 Mayıs’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, “İçindeki Yeteneği Keşfet” sloganı ile düzenlenen yarışmaya bu yıl 15 liseden 18 orkestra katılıyor. Yarışma saat 10.00’da başlayacak.

JÜRİDE, TÜRKİYE’DEN VE KKTC’DEN MÜZİSYENLER YER ALIYOR

Garo Mafyan’ın jüri başkanlığı yapacağı Telsim Freezone 5. Liselerarası Müzik Yarışması’nın diğer jürileri Eril Cambaz, Fikri Karayel, Muhittin Yangın ve Nafiz Dölek’ten oluşuyor.

En iyi orkestra, icra performansı, kız solist, erkek solist, enstrüman ve sahne performansı olmak üzere toplam 6 kategoride ödüller verilecek olan yarışmanın ardından, jürinin sonuçları açıklamasıyla ödül töreni gerçekleşecek.

Yarışmaya katılan liseler şunlar:

19 Mayıs Türk Maarif Koleji, Anafartalar Lisesi, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, Doğu Akdeniz Doğa Koleji, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi, Girne Amerikan Koleji, Güzelyurt Meslek Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Lapta Yavuzlar Lisesi, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Lefkoşa Türk Lisesi, Polatpaşa Lisesi, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi, TED Kuzey Kıbrıs Koleji ve Yakın Doğu Koleji.

TANPINAR: “GENÇLERİN MÜZİĞE VE SANATA YÖNELMELERİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Her yıl aynı heyecanla yarışmayı düzenlediklerini söyleyen Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, gençlerin yeteneklerini gösterebilecekleri bir alan açmaktan dolayı da çok mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Yarışmaya katılan liseli gençlerin içindeki heyecanı ve çalışma azmini gördükçe çok heyecanlanıyoruz. Müzik yeteneklerini yeni keşfetmiş gençlerle bu platformu paylaşıyor olmaktan dolayı yaşadığımız mutluğu kelimelerle anlatabilmek çok kolay değil. Yarışmanın bir marka haline gelmiş olması bu nedenlerden dolayıdır. Gençler hem müzik yaparak zamanlarını yararlı bir şekilde değerlendiriyor, hem de içlerinden çok yetenekli sanatçılar çıkabiliyor. Bu yarışma bu nedenle de ayrıca bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında değerlendirilmelidir. Bizler Telsim olarak gençlerin müziğe ve sanata yönelmelerini desteklemeye devam edeceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.