banner913
banner932
banner1012

Öğrencilerin radyoculuk heyecanı

banner1020

Yakın Doğu Koleji öğrencileri, Radyo Vatan’da gençlik programına konuk oldu

banner974
Öğrencilerin radyoculuk heyecanı

banner971

Yakın Doğu Koleji  Radyo - Televizyon Kulubü  öğrencileri, ülkemizin önde gelen radyolarından biri olan ve Sivil Savunama Teşkilat Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Vatan’da canlı yayına katıldı.

Radyo Vatan’da yayınlanan “Genç Yolcular” adlı programa konuk olan, Yakın Doğu Koleji 11 E sınıfından Hülya Büyükköroğlu, Şerifsu Çiftlikağası ve Süleyman Gündüz adlı öğrenciler trafik, sivil savunma ve okulları hakkında bilgiler paylaştı. 
Öğrenciler programda, Sivil Savunma ile ilgili bilgilerini paylaşırken, tarafik hakkındaki gözlemlerini, en sık yapılan trafik hatalarını tartıştılar. Okudukları okul olan Yakın Doğu Kolejiyle de ilgili bilgiler paylaşan öğrenciler, Yakın Doğu Kolejindeki sivil savunma faaliyetlerinden ve trafik kurallarına dikkati çekmek için yapılan etkinliklerden bahsettiler.

Geleceğin radyo ve televizyoncusu olmaya aday olan Yakın Doğu Koleji öğrencileri Radyo Vatan’da canlı yayın programına katılmaktan duydukları mutluluğu ve heyecanı anlatırken, kendine güvenen, bilinçli  ve  kendini  rahatça her platformda ifade eden gençler olarak seslerini  duyurmaya devam edeceklerini belirttiler. Öğrenciler, radyoculuğu deneyimlemek için Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin de bu anlamda kendilerine çok şey kattığını dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.