banner913
banner932
banner1012

İskele Ticaret Lisesi'nde ilkler devam ediyor

İskele Ticaret Lisesi'nde hem okulda güvenliğin sağlanması hem de öğrencilerin birçok yerden indirimli alış-veriş yapmaları adına hazırlanan öğrenci kimlik kartları hayat buluyor

banner974
İskele Ticaret Lisesi'nde ilkler devam ediyor

banner971

Ülkemizin doğusunun parlayan yıldızı durumundaki İskele ilçesindeki İskele Ticaret Lisesi bir ilke daha imza attı. Hem okulda güvenliğin sağlanması hem de öğrencilerin birçok yerden indirimli alış-veriş yapmaları adına hazırlanan öğrenci kimlik kartları hayat buluyor..
Okulda her öğrencinin adına olmak üzere cipli kartlar artık hayata geçiyor. Öğrencilerin çeşitli indirimlerden yararlanacağı kartlarla okula giriş çıkışları da güvenlik altına alınacak. Cipli kartlar sayesinde öğrenciler hem birçok indirimden yararlanabilecek hem de okula giriş çıkış saatleri sistemli bir şekilde kayıt altına alınıp, güvenli alan yaratılacak. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özdemir şanlıdag - 6 yıl önce
iskele ticaret lisesinin başarısı her yıl artarak devam ediyor başarıların devamını dilerim