banner913
banner932
banner1012

Eğitim Bakanlığı'ndaki Elçilik memuru görevden alınsın

banner1020

banner974
Eğitim Bakanlığı'ndaki Elçilik memuru görevden alınsın

banner971

KTOEÖS, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nda Genel Orta Öğretim Dairesi Proje Koordinatörü olarak görevlendirilmiş elçilik memuru bulunduğunu savunarak, bu kişinin görevden alınmasını talep etti.

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem yaptığı yazılı açıklamada, “Siz görevden almazsanız biz alacağız” dedi.

Eylem söz konusu kişinin, sendikanın 'Çanakkale Kampında Neler Oldu' başlıklı kamuoyuyla paylaştığı bildirisinin altına sosyal medyada yorum yaptığını ve görev yaptığı daireye bağlı öğretmenlere hakaret ile ithamlarda bulunduğunu savundu.

Selma Eylem şöyle devam etti:

“Ankara'nın memuru kendini kaybetmiş. Nerede olduğunu unutmuş. Sayın memur, sayın elçilik yetkilileri, yıllardır varoluş mücadelesi vermekte olan, laik, demokratik, çağdaş, onurlu, ilkeli, bağımsız, farklılıklara saygı gösteren, insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne dayalı eşit, özgür bir yaşam için mücadele etmekte olan; ekonomik, siyasi, kültürel, çevresel tüm dayatmalarınıza karşı eğitimle, din işleri yasasıyla, kamplarınızla bu topluma yönelik dönüştürme çalışmalarınıza karşı mücadele eden Kıbrıslı Türklerin ülkesinde olduğunuzu size hatırlatmak isteriz.”

Siyasileri de, öğretmenlere hakaret edilmesine, itibarsızlaştırmaya çalışmasına izin verildiği gerekçesiyle eleştiren Eylem, “Biliniz ki, bu ülkeyi yaşanabilir bir ülke olmaktan gün geçtikçe uzaklaştıran, yağma talan peşkeş düzeniyle dayatmalara ve toplum mühendisliği hedefiyle uygulanan politikalara boyun eğen, fırsat veren, göz göre göre izin veren sizleri ne tarih, ne de gelecek nesiller asla affetmeyecek” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.