banner913
banner932
banner1012

Çevre ve Kültür Değerlerinde Yakın Doğu Kolejine 2'ncilik ödülü

banner1020

Yakın Doğu Koleji Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü, Sivil Savunma ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen ortaokullar arası “Çevre, Çevre Sorunları, Kültür Değerleri” veya serbest konulu fotoğraf yarışmasında  “2'ncilik ödülü” aldı

banner974
Çevre ve Kültür Değerlerinde Yakın Doğu Kolejine 2'ncilik ödülü

banner971

Yakın Doğu Koleji Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü, Sivil Savunma ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen ortaokullar arası “Çevre, Çevre Sorunları, Kültür Değerleri” veya serbest konulu fotoğraf yarışmasında  “2'ncilik ödülü” aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre,  Fotoğrafçılık Kulübü sorumlu öğretmeni, aynı zamanda fotoğraf sanatçısı olan Duyal Tüzün sorumluluğunda yarışmaya hazırlanan kulüp öğrencilerden Yakın Doğu Koleji 7. sınıf öğrencisi Güler Özaydan  "Keyif" adlı fotoğrafı ile ikincilik ödülü aldığı belirtildi. Halil Betmezoğlu’nun “Yürüyüş” adlı fotoğrafı da sergilemeye layık görüldü.  

Profesyonel fotoğraf sanatçılarından oluşan jürinin yoğun emekler verdiği fotoğraf yarışmasında, yüzlerce fotoğraf arasından ortaokullararası “4 ödül”, “2 sergileme” olmak üzere toplam “6 fotoğraf” seçildi.

Fotoğraflar Sergilenecek…

Yarışmada ödüle ve sergilemeye layık görülen başarılı fotoğrafçılara ödülleri 16 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek ödül töreni ile verilecek. Aynı zamanda dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergi de gerçekleşecek.

Düzenlenecek törende ödül ve sergileme kazanan öğrencilere para ödülü, takdir belgesi, çeşitli hediyeler; öğretmenlere de teşekkür belgesi, çeşitli hediyeler takdim edilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.