banner913
banner932
banner1012

Behiye Erses Dershanesi başarılıları onure etti

banner1020

banner974
Behiye Erses Dershanesi başarılıları onure etti

banner971

Behiye Erses Dershanesi 20 Temmuz Fen Lisesi ile Bülent Ecevit Anadolu Lisesi yerleştirme sınavlarında kazanan öğrencilerine pasta keserek kutlama yaptı.

Kutlama esnasında dershane yöneticileri yaptıkları konuşmalarda dershanenin kuruluşunun henüz 2. yılında olduğu ancak en iyi, en tecrübeli kadroya sahip olduğu için başarının geldiğini belirttiler.

Yöneticiler, Behiye Erses Dershanesi olarak öğrencilerin başarılarını en yüksek seviyeye çıkarmak, teke tek ders verip daha iyi anlayabilmelerini sağlamak, katılacakları sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak ve tabi ki topluma ne istediğini bilen, hedeflerini başarıya ulaştırmayı amaçlayan öğrenciler yetiştirmek  en büyük hedefleri olduğunu özellikle vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.