banner913
banner932
banner1012

Yeni Trend: Tırnak Altı Dövmesi!

banner1020

Aslında bu akımı çok öncesinde 2013 yılında Rihanna, ortaya çıkarmıştır. Görkemli, uzun tırnakları ve hemen tırnak altına yaptırdığı dövmelerle çok konuşulmuştu.

banner974
Yeni Trend: Tırnak Altı Dövmesi!

banner971

Bugün moda oldu. Kütikül dövmesi olarak anılan ve tırnağın hemen altındaki kısma yapılan dövmeler bazen oldukça iddialı şekillerle bazen de ziyadesiyle sade çizimlerle karşımıza çıkıyor. 


Dövmenin tek dezavantajı, hassas bir bölge olduğu için dövme yapımı esnasında daha çok can yakması. Ancak bu noktada da geçici dövmeler devreye giriyor. Üstelik, tırnak altını süslemek için oje de kullanılabiliyor. Bir de eskiden tek bir tırnakta gördüğümüz dövmeler şimdi beş parmağa birden yapılıyor. Sizce de hem sade hem de şık durmuyor mu?  

Dövmenin tek dezavantajı, hassas bir bölge olduğu için dövme yapımı esnasında daha çok can yakması. 

   

Ancak bu noktada da geçici dövmeler devreye giriyor. Üstelik, tırnak altını süslemek için oje de kullanılabiliyor. 

Bir de eskiden tek bir tırnakta gördüğümüz dövmeler şimdi beş parmağa birden yapılıyor. Sizce de hem sade hem de şık durmuyor mu?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.