banner913
banner932
banner1012

Yaz Trendi: Çıplak Ayaklara Şahmeranlar

banner1020

Hem plaj stillerinize hem de kumsal düğünlerine çok yakışan ayak şahmeranları ister tığ işi, ister boncuklu, ister zincirli tasarımlarla yaratıcılığınızı bekliyor! Ayak aksesuarları arasında alışkın olduğumuz halhallara biraz daha gösteriş katmaya ne dersiniz? Dünya çapında “barefoot sandals” olarak trend olan ayak şahmeranları ile bu yaza damga vurabilirsiniz.

banner974
Yaz Trendi: Çıplak Ayaklara Şahmeranlar

banner971

 Tığ işi sandaletler

Çıplak ayaklara takılan bu tığ sandaletler “barefoot sandals” trendinin dünya çapında yayılmasına neden oldu. Özellikle plajlarda son derece zarif bir görünüm yaratan tığ işi ayak şahmeranları evde kendiniz de kolayca tasarlayabilirsiniz. Her şey yaratıcılığınıza kalmış! İster tığ ile çiçek motifi yapın, ister iğne oyası motifi, ister file örgü; ayak üstü kısmını tığ ile tasarladıktan sonra sıra ayak parmağınıza takılacak ve bilek kısmınıza bağlanacak ipleri ayarlamakta.

Boncuklu sandaletler

Halhalın çok daha şaşalı bir hali diyebileceğimiz boncuklu çıplak ayak sandaletleri yine yazınıza renk katacak detaylardan! Seçeceğiniz rengarenk boncuklarla yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz bu ayak şahmeranı modellerinden hazırlamak isterseniz önce zincirler ya da dayanıklı ipler ile ayağınızda yaratmak istediğiniz şekli belirleyin. Ardından boncukları dizerek sandaletinizi tamamlayın.

Parmak arası, burnu açık, arkası bantlı… Yaz sezonunun ayakkabı trendlerini biliyorsunuz. Peki, ayaklarınız onların içine girmeye hazır mı?

Minimal zincirli sandaletler

Eğer ayaklarınızda minimal bir görünüm yaratmak istiyorsanız sadece zincirler ile çarpıcı tasarımlar yaratabilirsiniz. Burada yapmanız gereken önceden tasarımınızı çizmeniz ve ardından ayağınıza uygun şekilde zincirler, halkalar ve doğru bağlantı malzemeleri ile sandaletinizi tamamlamanız.

Kumsal düğünlerine özel

Çıplak ayak sandaletleri sadece plajlarda değil, kumsal düğünlerinde de trend oldu! Beyaz gelinliğinizin altında son derece zarif bir görünüm yaratan bu ayak şahmeranları için yine tığ işi ile dantel tasarımlar yaratabileceğiniz gibi, kumaşlarla çiçek tasarımlarını da sandalet tasarımınıza katabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.