banner913
banner932
banner1012

Yaz Gebelerinin Giymekten Keyif Alacağı 8 Kıyafet Önerisi

banner1020

Yaz aylarında hamilelik süreci biraz sıkıntılı olabilir. Gerek sıcak gerekse hormonları düşünürsek, rahat bir gebelik için yine bir o kadar rahat kıyafeti seçmek şart! İşte öneriler… Yaz gebeleri diğer mevsimlerdeki gebelere göre biraz daha şanssızdılar. Bunun nedeni ise, hamilelikten dolayı oluşan sıcak basmalarına bir de hava sıcaklığının eklenmesidir. Yumurtlamanın meydana geldiği günden itibaren hamilelik döneminde, vücudun ısısı 0,5 ile 1 derece arasında daha sıcak olur. Bu sebepten dolayı anne adayları normal kişilere göre, sıcaklığı daha çok hissederler. Bu nedenle yaz döneminde hamile olan anne adaylarının kıyafet seçiminde, vücut ısısında herhangi bir sorunun meydana gelmesine neden olmayacak doğal kumaşları kullanmayı tercih etmeleri önerilir.

banner974
Yaz Gebelerinin Giymekten Keyif Alacağı 8 Kıyafet Önerisi

banner971

1 - Hamile Pantolonları

Hamile pantolonları hemen her mevsimde olduğu gibi yaz dönemi gebelerinin vazgeçilmezleri arasında ilk sırada yerini alır. İnce ve pamuklu kumaştan yapılmış, uçuş uçuş hamile pantolonları anne adaylarının rahat bir yaz dönemi geçirmelerine yardımcı olur.

2 - Jileler

Yazın vazgeçilmezlerinden olan jileler; keten ve ince pamuklu kumaştan yapılmış farklı model ve renk seçenleriyle yaz hamileri için iyi bir alternatiftir.

3 -Salopetler

Hem kış hem yaz gebelerinin giymekten hiç bıkmayacağı kıyafetlerden birisi de salopetlerdir. Renk renk ince kumaştan yapılmış salopetler anne adaylarının gardırobunda olmazsa olmazlar arasında yer alır.

4 -Uzun Tunikler

İnce pamuklu kumaştan yapılan uzun bol tunikler, altına giyilecek renk renk taylarlarla gebelerin yaz aylarında rahat rahat giyebileceği kıyafetler arasındadır.

5 -Tulumlar

Hamileler için farklı modellerde yapılmış tulumları gün içerisin de giyerken biraz zorlansanız da akşam yemeği ya da düğünler için şık ve farklı bir alternatif olarak değerlendirebilirsiniz.


 

6 -Gögüs Altından Büzgülü Elbiseler

Göğüs altından büzgülü elbiseler de her dönem kullanabileceğiniz kıyafetler arasında yer alır. İnce vücudunuzu sarmayan elbiseler yazın sıcağında rahat etmenizi sağlayan kıyafet seçenekleri arasında yer alır.
 

7 - Tişört

Hamileler için hazırlanmış farklı tasarımları olan esprili tişört de yaz dönemi anne adaylarının vazgeçilmezleri arasındadır.
 

8- Taytlar

Üzerine giyeceğiniz farklı desen, renk ve model tuniklerle kombine edeceğiniz taytlar içinde en çok rahat ettiğiniz kıyafetler arasında yer alır.
  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.