banner913
banner932
banner1012

Vücut Tipine Göre Giyinmenin Püf Noktası

banner1020

Kısa boylu, kilolu, geniş kalçalı ya da büyük göğüslü olabilirsiniz. Ancak doğru kıyafetle hem kilolarınızı gizleyebilir hem daha fit ve daha güzel görünebilirsiniz.

banner974
Vücut Tipine Göre Giyinmenin Püf Noktası

banner971

Kısa boylu olanlar

Bunları giyin: Kısa boylu olanlar bunu dert etmesin. Ten rengi stilettolar, dar paça pantolonlar, boyuna çizgili kumaşlar ve şapkalarla olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz. Baştan aşağı tek renk giyinmek size her zaman avantaj sağlar. Eğer vücut oranınızda bariz bir problem yoksa zıt renkleri de bir arada kullanabilirsiniz.

Bunları giymeyin: Bol paça pantolonlar, kapriler, babetler, kolsuz diz altı elbiseler sizi olduğunuzdan daha kısa gösterir. Hele bir de kilonuz varsa bu parçaları asla almayın.

Büyük göğüslüler

Bunları giyin: V yakalı yarasa kollu bluzlar, kolsuz, kare veya havuz yaka elbiseler giyin. Göğüs küçültücü çamaşır tercih edin.

Bunları giymeyin: Dar gömlekler, bele oturan ceketler, göğüslerinizi bastırarak çirkin bir görüntüye neden olur. Ayrıca bisiklet yaka kısa kollu tişörtlerle de kilolu görünebilirsiniz.

Geniş kalçası olanlar:

Bunları giyin: Pantolon seçiminiz çok önemli! Kalçanıza göre aldığınızda belinize büyük, belinize göre aldığınızda kalçanıza dar olabilir. Bunun için markaların kalça şeklinize uygun modellerine göz atın.  Kot pantolonlarda cepli, koyu renk ve yüksek belli modelleri tercih edin. 

Bunları giymeyin: Dar kot pantolonlar, düşük beller, kısa dar tişörtler kalçalarınızı daha çok vurgulayacağı için uzak durun. Ayrıca sentetik ve yüzde yüz keten kumaşlar da tercih etmemelisiniz.

Kollarınız kalınsa

Bunları giyin: Yarasa ve karpuz kollu bluzlar kollarınızın kalınlığını gizler. Özellikle omzu açık, salaş tişörtlerle dikkati kollardan rahatlıkla uzaklaştırabilirsiniz.

Bunları giymeyin: Kolsuz ve kısa kollu bluzlar, kalınlığı daha çok vurgulayacağı için uzak durmanız gereken parçaların başında geliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.