banner913
banner932
banner1012

Stil sahibi ve kaliteli saat seçmenin püf noktaları

banner1020

Kıyafetlerin tamamlayıcısı saat seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar neler? Saat sadece zamanı göstermesi ile değil aynı zamanda şık bir aksesuar olması ile de kişilerin stilini tamamlayan en önemli parçalardan. Son dönemlerin akıllı saatleri de teknoloji severlerin saate bakış açısını değiştirmeye kararlı. İşte stil sahibi ve kaliteli saat seçimi için öneriler:

banner974
Stil sahibi ve kaliteli saat seçmenin püf noktaları

banner971

Klasik deri kayışlı saatler önemli günler için ideal

İş için saat seçerken klasik analog saatler sizin şıklığınızın anahtarı olabilir. Beyaz veya siyah kadranlı ve deri kayışlı saatler şık iş toplantıları için erkeklerin en klas aksesuarları arasında bulunuyor. Saatinizin takım elbisenizle aynı renkte kayışı olması uyum açısından daha şık bir görüntü yaratabilir. Deri saatler smokin ve papyon takabileceğiniz resmi ortamların da baştacı aksesuarlarındandır.

 

Metal kayışlı saatler iş toplantılarına uygun

Düz takım elbiselerle ise saat seçerken deri kayışlı klasik seçeneklerin yanında metal kayışlı saatlere de şans verebilirsiniz. Metal kayışlı diver model saatler de takım elbise ve casual giyimin en iyi tamamlayıcı aksesuarlar arasında yer alıyor.

Kadınlar için de şık ortamlara takabilecekleri saatler arasında ince deri kayışlı saatler ve metal kayışlı saatler ideal tercihler olabilir. Ayrıca pırlanta kadranlı saatler de ihtişamlı ortamlarda, düğün ve parti gibi özel günlerde en zarif seçimler olarak öne çıkıyor.

 

Dijital ve akıllı saatler günlük stilin öne çıkan aksesuarları

Spor ve casual giyim söz konusu olduğunda ise erkeklerde pilot ve diver saat modelleri en havalı saat seçenekleri olarak ünlü saat markalarının koleksiyonlarını süslüyor. Klas bir görünüm için metal kayışlı ve chrono özellikli saatler günlük giyimde rahatlıkla tercih edilebilir.

Spor ve rahat bir stili olanlar ile teknolojiye önem verenler için ise geometrik formlu dijital saatler harika birer seçenek oluşturuyor. Bu saatleri t-shirt ve jean modelleri ile çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Teknoloji meraklılarının rahat giyim stilini tamamlayan en önemli saat modeli ise akıllı saatler olabilir. Akıllı saatler pek çok işinizi dakikalar içinde halletmenizi sağlarken stilinizin de en çekici aksesuarı haline gelebilir.

Kadınlar da günlük stillerini modern aksesuarlarla tamamlamak için dijital saatlere veya akıllı saatlere yönelebilirler. Keskin formları ile bu saatler stilinizin ilgi çekici aksesuarlar arasına girebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.