banner913
banner932
banner1012

Stil sahibi kadınların tercihi 8 ayakkabı modeli

banner1020

Her sezon değişen ayakkabı modelleri yeni trendler ve stiller ortaya çıkarsa da bazı modeller hiç eskimiyor. İşte stil sahibi kadınların dolaplarında yer edinmiş 8 ayakkabı modeli...

banner974
Stil sahibi kadınların tercihi 8 ayakkabı modeli

banner971

 Kadınların tutku ile bağlı oldukları moda parçalarının başında ayakkabılar yer alıyor. Farklı modelleri ve değişik renkleri ile ayakkabılar kadınlar için havalı ve güzel bir stil yakalamanın en iyi yollarından biri. Her sezon değişen ayakkabı modelleri yeni trendler ve stiller ortaya çıkarıyor.

İşte kadınların vazgeçilmezi olan ayakkabı modelleri;

1. Stiletto

Stiletto bir kadının dolabında en az iki çift olması gereken ayakkabı modellerinden biri. Klasik şıklığın en iyi temsilcilerinden olan stilettolar bir kadını hem alımlı hem de havalı gösterebilir. Siyah ve ten rengi stilettolar her kıyafetle uyum sağlaması açısından yatırım yapılması gereken stiletto renkleri arasında yer alıyor.

2. Platform topuklu ayakkabı

Platformlar moda sahnesinde bir görünüp bir kaybolsa da bu sezon tekrar moda arenasına hızlı bir giriş yapıyor. Platform topuklu ayakkabıları yaz aylarında sıklıkla kullanabilir ve olduğunuzdan daha uzun görünebilirsiniz. Bu tip ayakkabıları kış mevsiminde kalın çoraplarla daha trend bir hale sokmak da sizin elinizde.

3. Uzun çizme

Kadınları seksi ve havalı gösteren ayakkabı modelleri arasında en dikkat çekici olanı uzun çizmeler. Kısa elbise ve eteklerle harika bir uyum sergileyen uzun çizmeler için ince bacaklara ve uzun bir boya sahip olmak ise şart.

4. Bootie

Sportif şıklığın en iyi örneklerinden olan bootieler kış aylarının en sevilen ayakkabı modellerinden üstelik bu sezon da oldukça moda. Bootie ayakkabıları her tarz kıyafetle rahatlıkla kombinleyerek güncel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

5. Kalın tabanlı postal

Kalın tabanlı postallar son iki sezonun favorilerinden. Kalın tabanlı postallarınızı sokak stilinizi en iyi yansıtan jean kombinlerinizle tamamlayabilirsiniz.

6. Sneaker

Son yılların sarsılmaz trendleri arasında kendine sağlam bir yer edinen sneakerlar her sezon değişen formlarıyla kadınların vazgeçilmezi... Sneaker ayakkabılar konforlu bir giyim sunmasının yanında şık bir kıyafeti bir anda spor bir tarza büründürmekte de oldukça başarılı.

7. Loafer

Spor şıklık denilince akla ilk gelen ayakkabı modellerinden olan loaferlar tokalısı, püsküllüsü ve bantlısı olmak üzere pek çok farklı detayla daha sofistike görünmek isteyenlerin tercihlerinin başında.

8. Yağmur çizmesi

Yağmurlu ve ıslak havalarda stil sahibi görünmek isteyenlerin ilk tercihi olan yağmur çizmeleri farklı boyları ve desenleri ile kadınların favori ayakkabı modelleri arasında gösteriliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.