banner913
banner932
banner1012

Spor kıyafetlerinizi günlük hayata adapte etme zamanı

banner1020

Spor artık bir yaşam biçimi. Hal böyle olunca spor kıyafetlerini günlük hayata uyarlamak kaçınılmaz oldu. Özellikle Bella Hadid bu trendin öncüsü. Bella'nın izinden yürümek isteyenler için işte öneriler...

banner974
Spor kıyafetlerinizi günlük hayata adapte etme zamanı

banner971

Modern zamanların sportif yaşam biçimine uyarlanan "athleisure" trendi tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Spor salonundaki kıyafetleri günlük hayata uyarlama trendi olarak da açıklanabilen bu akım yeni moda kurallarını da belirliyor. Feminen detaylar yerine üniseks giyim kodlarının da göze çarptığı bu trendin stil kodlarını tabii ki konfor ve şıklık oluşturuyor.

Rahat, terletmeyen ve vücudu saran taytlar hem sosyal hayatta hem günlük giyimde en çok tercih edilen parçalar olmayı sürdürüyor. Rengarenk, göz alıcı ve desenli tayt modellerine file ve tül gibi detaylar da eşlik ediyor. Gösterişli tayt modellerini spor sonrası yemek ve alışverişte de giymek artık çok moda.

Bra'lar heryerde

Sporcu sütyeni olarak da bilinen bra trendi de hız kesmeden devam ediyor. Rahat ve cool bir duruş sergileyen braları spor bir gömlekle veya bomber ceketlerle birlikte kombinleyerek sportif şıklığınızı gözler önüne serin. Bra'ları ayrıca çok moda olan file spor üstlerle birlikte de giyebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu kombinasyonun en cool rengi ise siyah.

1

Bra'larınızı ayrıca akşam partilerinde mini etek ve skinny jean pantolonlarla geceye de adapte etmekte özgürsünüz. Bra modellerini çizgili bol kesim pantolonlarla birlikte giyerek cool bir sokak stiline imza atma da mümkün.

Beyzbol şapkaları veya kasketler spor salonu sonrası günlük hayata adapte edilebilen parçalar arasında. Bu şapkaları duş sonrası açık saçlarınızda deneyerek sportif şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Pilot ceketlere yönelin

Pilot ceketler sportif şıklığın en gösterişli parçaları arasında bulunuyor. Her ortama uyum sağlayan pilot ceketler günlük hayatın vazgeçilmez stil sırları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Spor tayt ve baralarla harika bir uyumu olan pilot ceketleri üzerinizdeki kıyafetlerle uyumlu renklerde seçebilir veya ceketinize metalik tonlar ekleyerek çok daha çarpıcı bir duruş sergileyebilirsiniz.

Sweatshirt'ler sportif şıklığın temel parçaları arasında. Taytlarla birlikte havalı duran sweatshirtlerin bol kesimli ve geniş kalıplı olanları son zamanlarda daha makbul. Geniş formlu sweatshirt'lerinizi havalı çizgi ve file detaylarının yanında mesajlı olanlardan da seçebilir ve özgür ruhunuzu ortaya çıkarabilirsiniz. Dikkat çekici renkte olan sweatshirtler de son dönemlerde oldukça moda.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.