banner913
banner932
banner1012

Sırt çantasını nasıl kullanmalı?

banner1020

Kullanışlı sırt çantalarını kullanma tüyoları...

banner974
Sırt çantasını nasıl kullanmalı?

banner971

1- Klas bir sırt çantasını ince topuklu ayakkabıyla bile kullanabilirsiniz. Günlük kıyafetinize uyum sağlayacak renkler dışında tek renk ya da iki renkli bir sırt çantası sportif ve havalı bir tarz yaratacak.

2 -Deri çantaları kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Klasik deri çanta ağırlığından sıyrılıp spor bir görünüm yakalayabilirsiniz. Skinny bir jean ve sneakerla kombinleyeceğiniz deri bir sırt çantasıyla harika gözükeceksiniz!

   

3 - Vintage parçalar her zaman kıyafetinizin gözde parçası olacaktır. Fakat doğru yerde kullanmayı bilirseniz…. Tek başına kullanıldığında kıyafetinizdeki tüm ilgiyi vintage bir sırt çantasının çekeceğini unutmadan diğer parçaları sade tutmalısınız.

   

4- Sırt çantası kullanırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta duruş… Kambur bir duruş normalde hoş olmayacağı gibi sırt çantası kullanırken daha da göze batacaktır. Bu nedenle duruşunuza dikkat edin…

   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.