banner913
banner932
banner1012

Plaja Hazırlık: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi

banner1020

Boyunuza, kilonuza ve ten renginize göre sizin için en ideal şort mayo modelinin hangisi olduğunu biliyor muydunuz? Bu yazımız size rehber olacak! Yaz için tatil planları yapılmaya ve tabii ki valizlere nelerin konulacağı, plajda nelerin giyileceği düşünülmeye başlandı. Erkeklerin gerek sezon trendlerine gerekse vücut tiplerine göre kendileri için en doğru şort mayoları seçmeleri için yardımcı olmak istedik ve sizler için bir şort mayo rehberi hazırladık. Boyunuza, ten renginize ve kilonuza göre sizin için en ideal şort mayoyu bulmak üzere sizi aşağıya davet ediyoruz!

banner974
Plaja Hazırlık: Erkekler İçin Şort Mayo Rehberi

banner971

Kısa boylu erkekler için mayolar

Eğer boyunuz kısa ise bacak boyunuzu mümkün olduğunca uzun göstermeniz gerekir. Dolayısıyla şort mayo seçimi yaparken kısa modellerden yana olmanızda fayda var. Board şortları gibi uzun mayolar sakınmanız gereken modeller arasında. Kısa ve hafif bol şort mayolar sizin için ideal olacak. Ek olarak kısa boylu erkekler mayo seçiminde renk ve desene de önem vermelidir. Koyu tenlilerin canlı renklerde şort mayoları tercih etmesi gerekirken, açık tenlilerin ise soluk renklerden uzak durması gerekir. Üzerinde devasa desenler olan şort mayo modelleri de uzak durulması gerekenler arasındadır. Mümkün olduğunda küçük desenlere sahip mayoları tercih etmenizi öneririz.

Uzun boylu erkekler için mayolar

Eğer boyunuz uzun ise plaj stilinde seçim yaparken son derece özgür davranabilirsiniz. Özellikle kalça kısmı dar, bacak kısmı bol olan ve diz boyunda biten board şortları sizin için ideal olacaktır. Kısa şort mayolar sizi olduğunuzdan daha da uzun gösterecektir. Seçim size kalmış! Bizim önerimiz, vücudunuzdaki dengeyi sağlamak adına, uzun şort mayo modellerini seçmeniz. Uzun boylu erkeklerin renk konusunda seçim yaparken koyu renklerde mayolara yönelmesinde fayda var; koyu renkli şort mayolar her ten rengine uyum sağlayacak ve uzun boylu erkeklere çok yakışacaktır. Bu yazın tropikal desen trendine uyum sağlayabilir ve üzerinde egzotik çiçek desenleri olan şort mayolar ile harika bir görünüm yaratabilirsiniz.

Zayıf erkekler için mayolar

Eğer genel anlamda vücudunuz zayıf bir görünüme sahipse, seçeceğiniz mayo modeli ile illüzyonlar yaratabilir ve kendinizi daha kaslı gösterebilirsiniz. Nasıl mı? Sizin için önemli olan mayonun boyundan ziyade, mayonun malzemesi ve kesimi. Mümkün olduğunca dar şort mayo modellerine yönelin. Bol mayolar ıslandıkça bacaklarınıza yapışacak ve sizi daha sıska gösterecektir. Aynı zamanda mayonuzun ince değil kalın malzemelerle tasarlanmış olmasına da dikkat edin. Seçim yaparken mayonuzun bel kısmının lastikli olmasından ziyade düğmeli olmasına da özen gösterin. Bir diğer illüzyon detayı da renk ve desenlerde! Açık renkli baskılara sahip şort mayo modellerinden sakının. Sizi daha kaslı gösterecek olan koyu renklere yönelin. Desen konusunda ise sezon trendi tropikal desenler ve zayıflığınızı örtecek yatay çizgili şort mayo modellerini tercih edin.

Kilolu erkekler için mayolar

Kilolu erkekler de şort mayo seçiminde birkaç detaya dikkat ederek olduğundan çok daha zayıf görünebilir. Yapmanız gereken şey bacaklarınız ve karın bölgeniz arasındaki dengeyi doğru bir şekilde sağlamak. Dolayısıyla yazımızın ilk kısımlarında bahsettiğimiz boya göre şort mayo seçimi önerilerimizi dikkate alın. Eğer boyunuz uzun ise kısa şort mayo modellerinden sakının. Dar kesim şort mayolar da sizin uzak durmanız gereken modeller arasında. Spor kesim, bacak kısmı bol ve geniş bel bantlarına sahip mayo modelleri sizin için ideal olacaktır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise renk ve desen seçimleridir. Özellikle dikey çizgili şort mayo modelleri sizi hem olduğunuzdan ince hem de uzun gösterecektir. Renk seçiminde koyu ve baskın renkler yerine, sade ve yumuşak renkleri tercih edin.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.