banner913
banner932
banner1012

Piercing modelleri

banner1020

Moda ne olursa olsun piercingler her zaman hayatımızda oldu. Piercing modelleri uygulandıkları bölgeye göre çeşitlidir. Piercing modelleri içinde; kulak piercing modelleri, göbek piercing modelleri, burun piercing modelleri çeşitlilik gösterir. Sahip olmak için sabızsızlanacağınız piercing modellerini sizin için derledik.

banner974
Piercing modelleri

banner971

Tarih boyunca insanlar özgürgüğün simgesi, gücün simgesi ya da estetik görünüm için piercingleri tercih etmişlerdir. Günümüzde de oldukça yaygın olan piercing modelleri, vücutta uygulanacak bölgeye göre şekil alır. Tarzınız ne olursa olsun farklı piercinglerle görünümüzü tamamlayabilirsiniz.

Piercingler; kimi zaman vücut tasarım sanatında cesur piercinglerle kimi zaman estetik anlamda stil tamamlamak adına, kimi zaman ise dövmeyi vurgulamak için kullanılır. Uygulanacağı bölgeye ve amacına göre farklı piercing modelleri üretilmekte. 

Sizler için vücudun farklı bölgeleri için tasarlanan piercing modellerini inceledik. 

Kulak piercing modelleri

Kulak aksesuarlarına yepyeni bir soluk getiren bu trendleri deneyin, pişman olmayacaksınız!
 

2017 Modası minimal piercingler üzerinde şekilleniyor. Minimalist bir tarzınız varsa ufak ve şık piercing modellerini tercih edebilirsiniz. Bu süper şık, mikro tasarımların bir araya gelmesiyle kulak aksesuar kullanımı maksimum seviyeye taşınmış durumda.

Kulak içine uygulanan tek piercing modelleri de oldukça moda. Kulakta özellikle tek piercing kullanımı sizi olağan dışı gösterecek.

Klasik piercinglerden sıkılanlar için bu tarz piercing modelleri iyi bir seçenek.

Daha iddialı bir tarzınız varsa eğer, bu trendde sizi mutlu edecek oldukça göz alıcı modeller de mevcut. Eğer sıradanlıktan sıkıldıysanız, bu piercinglere bir şans verin!

Burun piercing modelleri

Burun piercing modelleri hızma ve halka piercing modelleri olarak ikiye ayrılır. Tabii ki yaratıcılığınıza göre başka piercing modellerini de burnunuza takabilirsiniz. En yaygın burun piercing modelleri halka, yarım halka ve hızma şeklindedir.

Yarım halka piercing modeli iki hızma ile birleştirilerek aşırılıktan uzak ve çekici bir görünüm yakalanmış.

Burda ise tam halka piercing modeli ile tatlı bir görünüm yakalanmış. Piercingin yüzeyinin  klasik modellerden farklı olması da sevimliliği arttırmamış değil.

Burun piercinglerinde hem bir çok modeli birleştirerek böyle bir görünüm yakalayabilirsiniz.

İşte siz sade klasik bir hızma modeli. Radikal bir değişim tercih etmiyorsanız hızma piering modelleri sizin için harika bir seçim.

Birden fazla piercing modelinin uyumuna şaşırdınız mı? 

Göbek piercing modelleri

Göbek piercing modellerinde, bu bölgenin hassasiyetinden dolayı daha hafif ve tene uyumlu madde olan titanyum piercing tercih edilmelidir. Maliyeti biraz fazla olsada titanyum piercing modelleri zaman içerisinde derinin aşınmasını riskini minimuma indirger.

Göbek piercingi modelleri klasik ve sallantılı olarak ikiye ayrılır diyebiliriz.

Kullanım açısından klasik göbek piercing modelleri daha rahat olsa da, sallantılı göbek piercing modelleri bikini ya da göbeği açık kıyafetlerde hoş görünmenizi sağlar.

Klasik göbek piercing modelleri

Spor-şık görünüm.

İddali klasik...

Sallantılı göbek piercing modelleri

Sallantılı göbek piercing modelleri görünüm açısından sizi tam anlamıyla tatmin edecektir. Bikini rengine ya da kıyafetinize göre renk seçerek uyum yakalayabilirsiniz.

Günümüz kraliçeleri tacını göbeğinde taşır...

Farklı piercing modelleri

Klasik kaş piercing modellerinden sıkıldınız ve farklı bir yaklaşım arayışı içersindeyseniz spiral şeklindeki piercinglere yönelebilirsiniz.

Makyaj ile piercing görünümü yakalayıp, kaş ve dudak piercingi vurgulanmış.

Yarım halka piercinglerin huzur veren uyumu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.