banner913
banner932
banner1012

Pembe kırmızıyı tahtından edecek

banner1020

Albeni, çekicilik, şehvet denince akla kırmızı gelse de, bu durum 2017-18 sezonunda yerini pembeye bırakıyor. Pembenin her tonunun rağbet göreceği kış aylarında özellikle fuşya ve ten pembesi daha çok ilgi görecek gibi...

banner974
Pembe kırmızıyı tahtından edecek

banner971

Saflığın ve masumiyetin rengi pembe, 2017-18 sonbahar kış sezonunda kırmızının tahtını sallayacak gibi duruyor. Tutkulu renklerle baştan çıkaran, pastel tonlarıyla kişiye sempatiklik katan pembe, moda haftalarında da başroldeydi.

bella

Pembe’nin her tonunu göreceğimiz yeni sezonda Hollywood ünlüleri de bu akıma kendini kaptırmış durumda. Rihanna’nın bir spor giyim markasının partisine giderken giydiği pembe eşofman takımını, Victoria Beckham’ın yeni koleksiyonundan giydiği pijamasını, Gigi Hadid’in jean ile kombinlediği şeker pembesi kazağını, Jane Fonda’nın Emmy ödüllerinde tercih ettiği ve gönlümüze taht kuran elbisesini buna örnek gösterebiliriz.

eb2cdbcd03f

1960’LARA DÖNÜŞ
Çocukluğumuz, masumiyet ve hatta Barbie bebeklerle özdeşleşen pembe aslında sadece moda dünyasında değil, dekorasyon, mimari, sanat gibi alanlarda da karşımıza çıkacak.

c8f193bb9b6

Daha çok 1960’lı yılların esintilerinin hissedileceği yeni sezonda, pembe tırnaklar, pembe makyaj hatta pembe saçlar hayatımıza girecek. Ayrıca giyim dışında ayakkabı, çanta ve aksesuarlarda da etkisini farkedeceğiz…

rita-ora-alexandre-vauthier-elbise-tiffany-co-taki

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.