banner913
banner932
banner1012

Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

banner1020

Yaşıtlarından daha genç görünmeleri gibi bir avantajları olmasına rağmen minyon kadınlar, giydikleri şeylerin boylarını kesmediğinden emin olmak için ekstra dikkatli olmalılar. Daha kötüsü yanlış bir kombinle annesinin kıyafetlerini giymiş bir çocuk gibi görünebilirler.

banner974
Minyon kadınlar nasıl giyinmeli?

banner971

1- Etek ve üst giysileri

Üstünüze giydiğiniz şey, zaten kısa olan boyunuzu biraz daha keser, bacaklarınızın ekstra kısa görünmesine neden olur. Bunu önlemek için üstünüzü eteğinizin içine sokup bacak boyunuzu uzatabilirsiniz. Uzun bacaklar sizi her zaman uzun, narin ve belinizi ince gösterir. Bir diğer alternatif ise crop top ve etek kombinidir.

2- Kemer ve ayakkabı

Bilekten bağlamalı ayakkabılardan hoşlanıyorsanız mutlaka rengine dikkat etmelisiniz. Ayakkabınızın rengi ten renginizle uyumluysa bacak boyunuzu kesmeyecektir.
Kalın kemerler de mutlaka kaçınmanız gereken parçalardandır. Resimdeki gibi gözle görülür yatay bir çizgi yaratan kemerler gövdenizi geniş gösterir. Buna karşın dikey çizgiler (kemersiz bir elbise, açık renk ayakkabılar) bizi uzun ve ince gösterir.

3- Ceket ve blazerlar

Minyon kızlar hacimli veya uzun ceketler ve blazerlardan kaçınmalı. Sizi aşağı çekmekten başka bir işe yaramayacak. Bu yüzden crop, belinize oturan veya belinizin hemen altında biten ceketler tercih etmelisiniz. 
Çantalarda da dikkatli olmalısınız. Minyon kadınlar için en iyisi fazla geniş olmayan küçük çantalardır. Büyük çantalar sizi hantal gösterebilir.

4- Hırka

Uzun hırkalar, kesintisiz dikey bir çizgi oluşturduğu için topuklu ayakkabı giymeye gerek olmadan boyunuzu uzatır. Ancak hırkanızın fazla hantal olmamasına, büyük cepler gibi aşırı detaylara sahip olmamasına dikkat etmelisiniz.

5- Elbiseler

Volümlü elbiseler uzun boylu kadınlar için harikadır. Ancak minyon kadınlar giydiğinde aşağı çekmekten başka bir işe yaramaz. Silüetinizi kısaltır, özellikle de bacaklarınızı. Öte yandan bele oturan dar elbiseler sizin için yaratılmış. Silüetinizi yukarı çekmekle kalmayacak proporsiyonunuzu düzenleyecek.


6- Kontrastlar ve monokromlar

Parlak bir üstü koyu renk bir altla kombinlemek yatay bir sınır oluşturarak vücudunuzu ikiye böler. Bu da kısalığınızı vurgular. Aksine, monokrom kombinler boyunuzu gözle görülür bir şekilde uzatır. Ayrıca parlak renkler volümlü göründüğü için sizi kilolu gösterir.

7- Kot pantolonlar ve üst giysileri

Kısa boylu kadınlar için crop top çok iyi bir seçenektir. Yüksek belli bir kot pantolon ile giymek ise bacak boyunu uzatmak için çok akıllıca bir seçenektir. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.