banner913
banner932
banner1012

Levi’s 2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu!

banner1020

banner974
Levi’s 2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu!

banner971

Jean deyince ilk akla gelenlerden biri olan ve 144 yıldan bu yana ikonik giysiler tasarlayan Levi’s 2017 sonbahar koleksiyonunu hazırladı.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 1

Levi’s, klasik tasarımları yeniden düzenlemeye yönelik yaratıcı yaklaşımının bir örneği olan Sonbahar 2017 Altered Koleksiyonu’nu hazırladı.
Altered Koleksiyonu’nda en çok tercih edilen denim kıyafetlerin üzerinde çalışıldı. Yamalar, kıvrımlı dikişler ve kapatılmış para cepleri gibi ayrıntılarla kişiselleştirilmiş eşsiz parçalar ortaya çıktı.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 2

Levi’s tasarım ekibinden Jonathan Cheung, yeni koleksiyonla ilgili yaptığı açıklamada “Altered” fikri üzerinde oynamak istediklerini çünkü insanların sahip oldukları Levi's ürünlerinde sık sık değişiklik yaptıklarını belirtti.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 3

Cheung, “Marka tutkunları, jean’lerini kişiselleştiriyor, değiştiriyor ve kendilerine özgü bir hale getiriyor. Altered bizim için değişim anlamına geliyor ama aynı zamanda alternatif ve farklı olma anlamı da var” dedi.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 4

Erkek koleksiyonunda, ikonik Trucker’a yeni parçalar ve denimin çeşitli tonlarını içeren dokunuşlar yapıldı. Trucker’lar aynı zamanda benzersiz “vintage” kumaşının özelliklerine de sahip. Yeni koleksiyon için 501 ve 511 jean’ler söküldü, tekrar bir araya getirildi ve uçları sökük bırakıldı.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 5

Kadın koleksiyonunda 711, 721 ve 501 skinny ele alındı. Tüm tasarım detayları kişiselleştirme süreci dikkate alınarak uygulandı. Kıvrılmış dikişler, kapatılmış para cepleri, yamalar, soluk siyahlar ve boyanmış indigolar kadın koleksiyonunda öne çıkıyor.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 6

Sonbahar 2017 Levi's Altered Koleksiyonu, Levi’s hayranlarının kendi ürünlerini kişiselleştirmelerinden yola çıkılarak tasarlandı ve en beğenilen ikonik ürünlere ince dokunuşlar yapıldı.

Levi’s  2017 Sonbahar Altered Koleksiyonu! foto 7

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.