banner913
banner932
banner1012

Kıvrımlı kadınlar için dar paça pantolon giyme önerileri

banner1020

Sadece mükemmel vücut ölçülerine sahip olduğunuzda dar paça kot pantolon giyebilirmişsiniz gibi düşünüyorsanız sizin için derlediğimiz önerilere bir göz atmak isteyebilirsiniz.

banner974
Kıvrımlı kadınlar için dar paça pantolon giyme önerileri

banner971

Sizin için doğru bedeni bulun

Küçük beden kotlar alıp onların içerisine vücudunuzu sıkıştırmayın.

Yüksek belli kotlar tercih edin

Düşük bel kotlar, pantolonlar ve etekler artık moda değil.  Yüksek bel pantolon; hem vücut şeklinizi daha iyi gösterecek hem de bel çevrenizdeki kusurları örtmeye yardımcı olacaktır.

Kotunuzun rengini dikkatli seçin

Koyu tonlarda, eskitilmiş kotlar seçmek sizi daha zayıf gösterecektir. Ayrıca koyu renk bir kotu gardırobunuzdaki diğer hemen her parçayla kolayca kombinleyebilirsiniz. Koyu renk kot aynı zamanda sizi daha şık ve elegan bir görünüme kavuşturacaktır.

Desenlerle ve kumaşlarla yaratıcı olun

Kalçanıza kadar inen gömlekler, blazer ve ceketler tercih edin. Değişik aksesuarlar kullanmaktan farklı dokularda kumaşlar kullanmaktan korkmayın. Ayrıca; hırkalar, pelerin ve kimonolar da vücudunuzun kusurlarını kapatabilecek moda parçalar.

 Belinizi ortaya çıkarın

Kum saati vücut tipi en kadınsı ve çekici vücut tipi olarak bilinir. Vücudunuza doğru proporsiyonu kazandırmak için belinizi ortaya çıkarın. Bunun için en iyi yöntem bir kemer kullanmaktır.  Eğer daha spor bir giyim tarzınız varsa belinizin etrafına hırka ve gömlek bağlamak da proporsiyonunuzu düzeltecektir.

Doğru ayakkabıyı seçin

Nötr renklerde zarif ayakkabılar tercih edin ya da kot pantolonunuzla aynı renkte ayakkabılar tercih edin. Çok fazla bağcıklı ayakkabılar tercih etmek de silüetinizi bozacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.