banner913
banner932
banner1012

Kilolu gösteren kıyafetler!

banner1020

Olduğunuzdan daha kilolu gözükmenize neden olan kıyafetlerden kaçınmanız için tüyolar...

banner974
Kilolu gösteren kıyafetler!

banner971

Straplez kıyafetler her zaman şık bir kurtarıcı olmayabilir. Çizgili ve diz altındaki benzeri elbiseler boyunuzu kısa gösterecek ve renkler nedeniyle kilolu gözükmenize neden olacaktır.

Yıllardan beri söylenilen dikine çizgiler daha zayıf gösteriyor tüyosu her daim işe yaramıyor. Eğer basen, karın bölgenizde fazlalıklarıız varsa kesinlikle benzeri kıyafetlerden kaçmalısınız. Dar kesimli uzun dikine çizgili elbiseler üst bedeninizde şekilli dursa da alt bedene doğru kaydığında genişleme olacaktır. Bu da tüm dikatleri fazlalıklarınızın olduğu bölgeye çekecektir.

Desenli çoraplar... İnce bacaklı kadınların tercih etmesi gereken bir model. Desenler bacaklarınızı olduğundan daha kalın gösterecek ve tüm dikkatleri bacaklara toplayacaktır.

İri desenli elbiseler. Özellikle etnik desenli ve çiçek desenli kıyafetler için bunu söylemek mümkün. Büyük bir giyim hatası olarak kabul edilebilecek iri desenli bir giysiyi tek başına kullanma hatasına düşmeyin! Eğer giymek istiyorsanız koyu renk geniş paçalı bir pantolonla kombinleyin...

Fazla takı... Göğüsleri iri olan kadınların sıkça düştüğü bir hata. Dekolte bölgelerine yoğun miktarda takı takmak... Kalabalık bir görüntü ve tüm dikkatleri tek bölgeye toplamanıza neden olacak bir durum... Bunlar yerine zarif takılar kullanmayı deneyin.

Boğazlı kazağın yakıştığı insan sayısı ne kadardır bilinmez ama eğer kilolarınızdan şikayetçiyseniz uzak durmanız gereken en önemli parçalardan birisi boğazlı kazaklar... Boynunuzu gizlemeyin. Görüş algısını boğazlı kazaklarla kamufle edip tüm vücudunuzu bir bütün gibi göstermekten kaçının.

İri desenli uzun elbiseler... Kilolu bir kadının kaçınması gereken modellerden biri daha. Renkler, kumaş çokluğu ve detaylar kafa karıştıracaktır. Benzeri elbiseler yerine tek renk uzun elbiseleri ya da diz üstünde çok dar olmayan etekleri tercih etmeliler.

Yüksek belli dar pantolonlar basen bölgesinde fazlalıkları olanlar için iyi bir tercih olmayacaktır.

Kadife fitilli pantolonlar, olduğundan daha kilolu gösterir. Kilolarınızdan şikayetçiyseniz uzak durmanız gereken model: kadife pantolonlar.

Kısa boylu kadınların vatkalı kıyafetler giymesi hem bedenlerini basık gösterecek hem de boyun ve omuz çizgisini yok edecektir. Kısa boylu kadınların vatkadan kaçınması gerekiyor.

Örgü kazaklar... Çok güzel olsalar da kullanması zor parçalar. Üst bedeninizle ilgili probleminiz varsa örgü kazaklar giymekten kaçının. Sizi olduğunuzdan daha geniş ve kilolu göstereceklerdir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.