banner913
banner932
banner1012

Kalın ayak bilekli kadınlar nasıl giyinmeli?

banner1020

Ayak bileği kalın olan kadınlara özel tüyolar...

banner974
Kalın ayak bilekli kadınlar nasıl giyinmeli?

banner971

 

Ayak bilekleri kalın olanları kurtaran ilk kombin önerimiz skinny jean ve ince topuklu ayakkabı... Bu skinny jean ve ince topuklu ayakkabınızı gideceğiniz mekana, buluşmanın önemine göre seçeceğiniz bluz, takı ve çanta tamamlayabilirsiniz.

удобни обувки на ток ile ilgili görsel sonucu

Ayak bileklerinizin kalınlığından şikayetçiyseniz kesinlikle kaba ayakkabılardan uzak durmalısınız. Hantal, çok desenli, baskılı ayakkabılar, ayakları olduğundan daha geniş gösterecektir. 

Görsel sonucu

Bilekten bağlamalı ayakkabılar kalın bilekli kadınların kaçınması gereken ayakkabı modelleri arasında bulunuyor. Bileği sarmalayacak her türlü detaydan uzak durmakta fayda var.

Görsel sonucu

Her ne kadar şu an mevsiminde olmasak da yarım botlar, ucu sivri, bileği saran ayakkabılar kalın bilekli kadınlar için ideal ayakkabılar arasında.

Görsel sonucu

Eğer topuklu ayakkabı yerine babet giymeyi tercih ediyorsanız yanları açık modelleri tercih edebilirsiniz. Böylece görüntüyü eşit olarak dağıtmış olursunuz.

 

Vücudu saran, bilek boyunda biten pantolonları eğer çok yüksek topuklu giymekten hoşlanmıyorsanız yumurta topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Bileklerinizi daha ince göstermek için ayakkabınızın dümdüz olmamasına dikkat edin.

outfit para la noche ile ilgili görsel sonucu

Son olarak uzun etekler ve uzun elbiseler ayak bileklerinin kalınlığından şikayetçi olanlar için en büyük kurtarıcılardan...

Görsel sonucu

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.