banner913
banner932
banner1012

Hangi bot nasıl kombinlenir?

banner1020

Dizüstü çizmeler, yarım botlar, kar botları... Kimler, nasıl bot tercih etmeli? Hangi bot nasıl kombinlenir?

banner974
Hangi bot nasıl kombinlenir?

banner971

1-  Dizaltı çizmeler

Dizaltı çizmelerle en iyi kombinleyebileceğiniz parçalar uzun etekler. Şık bir görüntü için eteğinizin botlarınızın üst kısımlarını örttüğünden emin olun.

2- Dizüstü çizmeler

Kış gelince mini eteklerinizi rafa kaldırmayın. Dizüstü botlar bacağınızı yeterince sıcak tutacaktır.

İpucu: Bacaklarınızın yeterince uzun gözükmesini istiyorsanız çorabınız, eteğiniz ve botlarınız aynı renk olmalı.

3- Uzun botlar

Bacaklarınız uzun değilse baldırınızın ortasına kadar uzanan botlar giymek biraz riskli olabilir. Uzun botlarınızı etek ya da elbiseyle giyecekseniz her zaman topuklu tercih edin. Ya da sezonun favorilerinden crop pantolonlarla giyin.

4- Yarım botlar

Uzun botların aksine her bacak boyu için ideal olan yarım botlar, her kıyafetle de giyilebilir. Daha havalı gözükmek için pencereli botları tercih edebilirsiniz.

5- Topuklu yarım botlar

Her daim giyinmeyi görsel bir şova dökmekten yanaysanız, topuklu yarım botlarınızı sivri uçlu tercih edin. Sıcak havalarda klasik topuklularınızla yaptığınız kombinlerinizi soğuk havalarda sivri uçlu topuklu botlarınızla yapabilirsiniz.

6- Postal

Sokak stilinize biraz salaşlık ve rahatlık katmak için kombininizi postallarla tamamlayabilirsiniz. Günlük kombinlerinizde kısa paçalı kot pantololarınızla giyebilirsiniz. Veya, havalı bir deri ceket ile tiril tiril bir elbisenin altına giyerek müthiş bir kontrast yaratabilirsiniz.

7- Kar botları

Kocaman, tüylü kar botlarınızı kombinlerken proporsiyonunuzu dengelemelisiniz. Mesela üst kısmınıza bol bir panço ile altınıza dar pantolon veya tayt tercih edebilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.