banner913
banner932
banner1012

Gri… Özgür ve Asil

banner1020

banner974
Gri… Özgür ve Asil

banner971

Hem sportif, hem de farklı bir tarz oluşturarak fenomen isimler arasında yerini almak isteyenler için kış sezonuna uygun bir kombini gri tonlarında hazırlamanızı sağlayacağız. Bunun için hangi parçaları kullanmak istediğinize karar verebilirsiniz. Ancak biz siz değerli ziyaretçilerimiz için kış sezonuna özel grinin tonlarını kullanarak sahip olmak isteyeceğiniz bazı parçalara değineceğiz.

Kış aylarında en çok kullanılan triko, kazak veya bluzlarda gri tonlarını seçebilir ve sonrasında bunu kombin haline dönüştürebileceğiniz ayakkabılarınızda da uzun çizmeleri tercih edebilirsiniz. Gri kürklü çizmeleriniz ile harika bir kombin oluşturmaya başlayabilirsiniz. Etek veya pantolon tercihi yapabileceğiniz alt kombin ürününde ise gri detayların bulunması ilgi çekici olacaktır.

Siyaha yakın tonlarıyla tercih edebileceğiniz veya füme olarak satın alabileceğiniz bu parçaların ardından daha koyuya giderek aksesuarlarınızda da yine siyah tonlara öncelik verebilirsiniz.

   

Kolye, saat, çanta veya şal gibi kış sezonu için uygun olan aksesuarlar için gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Zevkinize uygun modellerin birbirine yakın ve kış sezonuna özel tonlarda kombinlenmesi harika bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.

   gri aksesuarlar ile ilgili görsel sonucu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.