banner913
banner932
banner1012

Gömlek Elbise Nasıl Giyilir?

banner1020

Her sezon bir şekilde trend olan ve her mevsim birbirinden yaratıcı kombinlerle stilinize modern bir şıklık katan gömlek elbiseler karşınızda!

banner974
Gömlek Elbise Nasıl Giyilir?

banner971

Bol Kesim Kısa Gömlek Elbise 
Gömlek elbise seçiminizi üzerinizde hafif bol duracak bir modelden yana yaptığınızda hem sportif/şık bir stil yaratabilecek hem de çok rahat edeceksiniz.

Bol kesim gömlek elbiseler hafif topuklu botlar ya da postallarla harika bir kış stili yaratır; üzerinize yün hırkanızı da giydiğinizde stiliniz hazır olacaktır. Havalar ısındığında ise bol kesim gömlek elbisenizi ister bir çift sneaker, ister babetler ile kombinleyebilirsiniz.

Uzun Gömlek Elbise Ve Topuklu Ayakkabı 

Özellikle şık bir gece stili için tercihiniz bu yönde olabilir. Eğer gömlek elbisenizi topuklu ayakkabılar ile kombinlemek istiyorsanız, elbisenizin kısa olmasının her şeyi mahvedebileceğini unutmayın!

Sokak modasında da gördüğümüz üzere kısa gömlek elbiseler ile düz sandaletler iyi giderken, topuklu ayakkabı tercih edildiğinde diz boyunda gömlek elbise giymekte fayda var. 

Hangi Vücut Tipine Hangi Gömlek Elbise? 

Eğer geniş omuzluysanız bel kısmınızı daha ince gösterecek şekilde beli sıkı bir elbise modeli ve omuzlarınızın bir kısmını açıkta bırakacak kolsuz elbise modelleri sizin için ideal olacaktır.

Daha geniş kalçalılar için elbise modelleri arasında ise A formundaki elbiseler yer alır. Etek kısmı dökümlü şekilde genişleyen bu elbiselerle bedeninizin alt tarafı daha az belirgin olacak. Uzak durmanız gereken gömlek elbise modeli de alt kısmı cepli ve fazla kısa modellerdir.

Eğer zayıf bir vücut tipiniz varsa desenler ve çizgilerle daha volümlü bir görünüm yaratmak tam size göre! Aynı zamanda gömlek elbisenizi cepli ve pileli modellerden de seçerek vücudunuzu harika gösterecek bir stil yaratabilirsiniz.

Eğer karın bölgesi kalın olanlar nasıl giyinmeli diye soruyorsanız, sizin için önerimiz zarif kemerlere sahip gömlek elbise modelleridir.

Canlı renklerdeki elbiselerinizi devasa kolyeler ile tamamlayabilir, daha pastel tonlarda gömlek elbise tercih ediyorsanız da daha zarif ve ince kolyeler ile kombininizi şıklaştırabilirsiniz. Gömlek elbisenizin modeline göre çeşitli kemerler kullanarak da stilinize farklılık ve yaratıcılık katabilirsiniz.

  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.